Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Mayıs atamalarında kaç önlisans memur adayı alınır?

Nisanda sınav olunca mayısta da atama bekliyor arkadaş aslında haklı fakat biz engellileri insan yerine koymadıkları için ağustos gibi anca tercih yaparız :)

ne mayısı ne ağustosu 2014 te hangi ayda yapıldıysa büyük ihtimal yine o aylarda yapılır atama

Bilgisizliğimin kusuruna bakmayın ben şunu merak ediyorum lisans giren birisi diğer kontenjanlardan tercih yapabilirmi?Hizmetli vb olabilirmi?

2016 ilk atamaları mayıs ayının 20 sinde olacak resmi açıklama 3 ay önce yapıldı.

Lisanstan girerseniz lisans kadrolarından tercih yapabilirsiniz ayrıca lisans kadrolarında hizmetli alımı yapılmamaktadır

Arkadaslar nisan 2016da yapılacak sınavın ilk ataması 20 mayısta olacak onun için soruyorum

Zendark genelde 4001 kodlu kadrolar açılıyor zaten memur hizmetli kadroları için tercih yapabilirsin

Suskun mutsuz umutlu 2016 ilk atama tarihi belli oldu Mayıs olarak gösteriliyor yani 2014 yılından farklı olacak.

20 mayıs ta atama yok atamalar ya temmuz da yada eylül de hurafelere inanma

ilk atamada 5 bin civarı bir atama söz konusu olursa 1.500 civarı bir önlisans ataması yapılır diye düşünüyorum

Kardeşim 20 mayısta atama yok kuraya gireceklerin başvurusu var sadece bu bu haber asparagas

O 20 mayis muhabbeti resmi degil siradan haber sitelerinde yayilmis bi haber

Memurlar.net in haberi nasıl asparagas olur o da ayrı bir konu neyse tartışmanın bi manası yok günü gelince görürüz inşallah.

Ösym sınav takviminde de görüleceği gibi EKPSS 2016 sonuç açıklama tarihi 18 mayıs 2016.
Bu durumda mayısta atama olması çok zor bence..
Ama tabii ki gönül olmasından yana...

Okan06. aklıma birşey takıldı, ekpss sonuç açıklama tarihi olarak 18.05 i göstermiş ösym. Tercih için hiç süre kalmıyor eğer atama 20.05de ise

mrtzbk90

Eger atama 20 mayısta olursa tercih kılavuzu nisanda açıklanacak tercihler de Mayıs gibi yapılacak sinav sonuçlari açıklanıp atamalar 2 gün sonra belli olacak

Kardeşim açıklamaya gore tercihler nisan ayında yapılacak 18 mayısta da sınav sonuçları açıklanacak 20 mayısta da tercih sonuçları.yani tercihler sınav sonuçları açıklanmadan yapılacak. Bana saçma geldi ama resmi açıklama yapılınca kabullenmek zorundayiz artık.

Üst Alt