Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Lisans puan ve sıralama değerlendirme.

ysrkrdmr

Amin hocam. Hastalığımın iyileştiği yok her rapor almaya gittiğimde engel oranı düşüyor. 3 gün sonra Kpssye gircem inşallah orda da iyi bir puan alırım ordan atanırım. Bu rapor işlerinden artık sıkıldım her defasında hayal kırıklığı. Devletimiz sağ olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.

Lisans 66 puan normal kpss den de bu kadar aliyordum ilk defa girmistim hayal kirikligi umut 0..

Selam arkadaşlar bende ilk kez girdim bölüm tarih, puan 86.456 , sıralama 632 , hakkımızda hayırlısı olsun

anladım hocam tekrar gir uğraş raporu alırsın sonucta iyileşmediyse başarılar dilerim.

Isletme mezunuyum. Puanım 90.347 sıralama 230. Ilk kez giriyorum sınava ve herhangi bi yerde de memur değilim.75 de bence düşük bi puan değil. 1.alim olmazsa 2. Alım da olabilir.

90.06 47 net

sıralama 256

yazık olmuş Gy performansına

1.atama ile ilgili bilgilendirme

arkadaşlar 76 puan aldım 1.atamada yerleşmem mümkünmüdür lisansım. ilk defa giriyorum ve bir şey bilmiyorum. bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir mi ? :(

Arkadaşlar lisans grubu için söylüyorum bu sıralamanın içinde öğretmen olarak giren arkadaşlar da var demi yani benim sıralamam 873 lisans mezunuyum öğretmenler ve teknik bölüm seçecek arkadaşlarda mı bu sıralamaya dahil yani bizim sıralamalar daha aşagı düşer mi

arkadaşlar lisans grubu için söylüyorum bu sıralamanın içinde öğretmen olarak giren arkadaşlar da var demi yani benim sıralamam 873 lisans mezunuyum öğretmenler ve teknik bölüm seçecek arkadaşlarda mı bu sıralamaya dahil yani bizim sıralamalar daha aşagı düşer mi

yani öğretmenler de bu sıralamaya dahil ama bizden ayrı tercih yapacak demi bilgisi olan arkadaşlar varsa

[FONT=helvetica]ÖSYM'de bilgi edinme formu doldurup, branş sıralamasını isteyebilir misiniz?
[/FONT]

[FONT=helvetica]Aşağıda bilgi edinme ikonu var ona tıklayın sonra mail adresinizi yazınca bir mail geliyor o maile tıklayarak formu doldurup gönderiyorsunuz.
[/FONT]

[FONT=helvetica]http://www.osym.gov.tr/belge/1-13533/bilgi-edinme.html
[/FONT]

Sonuçta öğretmenlerde lisans mezunu ve aynı sınava girdi bizimle bence bu sıralamada öğretmen adaylarıda var ama bizimle beraber mi tercih yaparlar onu bilmiyorum yani o 6000 kadronun içinde öğretmenler var mı yoksa onlar tamamen bizden bağımsız kadro açılıp mı tercih yapıyo hiç bir bilgim yok merak ettiğim de bu

öğretmenler mühendisler diğer teknik kadrolar da o kadronun içinde

öğretmenler mühendisler diğer teknik kadrolar da o kadronun içinde

bir arkadaş öğretmenler tamamen bizden ayrı demiştide ben yanlış anlamış olabilirim yani şöylemi o 6000 kadroda herkes var bu tamam ama bizim sıralamamız içinde de öğretmenler var yani 873. Sıralamam ama öğretmenler ayrı tercih yapacaksa bu sıralama mesela 500 e iner mi

öğretmenler sadece öğretmen kadrolarına başvuru yapsınlar bence. çünkü düz memurluk hem düşük maaş hem yaz tatili yok.

ysrkrdmr evet öğretmen ve diğer bölüm olanlar var tabiki....sagı yukarı 9 bin lisans girmiş..senin sıralaman cok güzel..atanırısn diye düşünüyorum...ALLAH hayırlısını nasip etsın. fakat puanı düşük olan arkadaşlarada sanal ve reel destegini ihmal etme derim....ALLAh hayırlısını versin

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ama aşırı derecede hainlik var bu sınavda atananlar işinden yerinden memnun olmayanlar tayin alamıyanlar sınava girip tekrar tercih yapıp gidiyor sonrada ağlıyolarki devlet bize hak vermiyor arkadaş senın tercih yapman en az 3 kişinin hakkına girmek olduğunu bile bile o haltı niye yiyosun ayrıca rapor almak çok kolaylaştı ve adamlar dr lere parayı basıp raporu alıyor gerçek engelli ondan sonra mağdur oluyor ben anlamıyorumki ekpss diye açıldı şimdi engellinin haricinde herkesin işine yarıyor

ysrkrdmr atama olmaz ise düz memurluk tercih eden öğretmenler var....fakat sıralama tabiki karısık..yani senin önunde öğretmen muhendis yada 4 yıllık herhangı bölümden mezun yada mezun olmamıs vardır...fakat senin sıralaman guzel...ben atananacagını düşünüyorum...diğer arkadaşlarına dua etki onlarda atansın herkes inaşalah
zekireis...............malesef burası türkiye

bir arkadaş öğretmenler tamamen bizden ayrı demiştide ben yanlış anlamış olabilirim yani şöylemi o 6000 kadroda herkes var bu tamam ama bizim sıralamamız içinde de öğretmenler var yani 873. Sıralamam ama öğretmenler ayrı tercih yapacaksa bu sıralama mesela 500 e iner mi

evet öğretmenlerde bu sıralamanın içinde dediğin gibi herkes var düşme doğru.6000 kadronun içinde öğretmenlik kontenjanı yok mühendis var. ama öğretmenler de bu düz kadrolara tercih yapabilirler. (öğretmen ataması önce olursa düşmen %100 doğru. 500 e mi iner 600 e mi iner ama düşecektir.) düz memurluk yazmayacak öğretmen olduğu için yine düşecektir mesela ben tercih yapmayacağım. son olarak 873 kişinin içinde hali hazırda memur olanlar da var oradan da düşme olur.

RUMEYSAAAAA

teşekürederim kardeşim tabiki allah herkese nasip eder keşke hepimiz atansak tüm kurumlarda ki açık olan kadrolara atama yapsalar zaten sorun kalmayacak ama işte allahım herkese nasip etsin soru sorarken bencillik yapıp kimseye nispet falan yapmak gibi amacım yok hiçbir zaman beni yanlış anlamayın lütfen sadece bilgilenmek adına yazıyorum sizede çok teşekür ediyorum desteğiniz ve bilgileriniz için

Üst Alt