Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016/2 tercih dönemi ne zaman olur?

2018 ekpss sınavını bekliyorum, siz sınava gerek kalmayabilir demişsiniz..Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz biraz daha açarmısınız anlamadım

yamtar16
Sorunun cevabı burada kardeşim...

Engelsizbiz
Dpb kamudaki çalışanların % 3 kadar engelli kadrosu açıyor.Bunu %5 veya 6 lara yükseltmezlerse 2018 de Ekpss olmayabilir tahmininde bulunmuş.Mantıklıda .!

Arkadaşlar merhaba ben sınava önlisans tan girdim malumunüz bahar dönemi aöf de haziran sonuna doğru oluyor finaller benim bu dönem ve bahar dönemi 1 er dersim var mayısta tercihler yapılacak olursa benim durumum ne olur yetişebilirmiyim

[FONT=sans-serif]Mayısta tercihler yapılacak olursa , okulu bitirirseniz aöf den mezuniyet yazısı ile tercih yaparsınız.Diplomanızı beklemenize gerek kalmaz.Mezun olamaz iseniz tercih yapıp atanırsanız,önlisans diplomanız veya mezuniyet yazınız olmazsa atamanız yanar.Ve 1 sene içinde yapılan ekpss atamalarında tercih yapamazsınız.[/FONT]

[FONT=Arial Black][SIZE=3]
2.tercihte yerleşme ihtimali varmıdır arkadaşlar varsa sizce % kaç ihtimalim var :))[/SIZE][/FONT]

Son düzenleme:
Bende önlisans mezunuyum sıralamam 2031 puanım senin önündeyim puanım 73.23 ama benim zerre kadar ümidim yok alandan tercih hakım yok sadece düz memurluk tercih edebiliyorum, eğer sağlık ile ilgili bi bölüm okuduysan,ilahiyatda olabilir veya sağlam bi nitelik kodun varsa atanırsın ama onun haricinde atanamazsın şimdiden otur 2018 deki ekpss ye hazırlan derim

anlamadım neden zerre ümidin yokmus önlisanstan 1000 kişi alsalar sıralamaya girdın demektir cok mu kötü puan anlamadım.bende 72 aldım ama birazda olsa ümidim var.

Gnlyacar

Sonuçlar açıklandıktan sonra sıralamam 2031'di.İlk atamalarda 759 düz memur atandı.Benim sıralamam şu an 1272.Bir sonraki atamalarda 1000 adet kadro verseler dahi en az 350 adet nitelik kodlu atama yaparlar, geriyede 650 kişi kalır.Bu sıralamaylada 600 kişi arasına giremem, o yüzden hiç umudum yok.

1000 kişilik kadroyu ilk atamaya göre oranlarsak 550 düz memur 450 nitelik kodlu atamalar gerçekleşir

kardes cok umutsuzsun bence biraz olabilir puanlar onlisans 74.80 lerde benim bildigim biri var siralamasi 1050 lerde olmasina ragmen 3001 den yerlesti artik hesap eyle nasip te var olur elbet puanin da kotu degil

benimde onlisans 73.816 sira 1864

atama bekleyen arkadaşlar dpb aradım ekpss 2 atama veya tercihler nezaman başlıcak diye...kadro talepleri devam ediyor bittiginde açıklama yapılcak ama 2017 den önce atama olmaz dedi ocakta nezaman atama olcagına dair açıklama yapılcak dedi haberiniz olsun

Sağolasın cemil er ama bakanlar bile tarih vermezken oradaki bir memur bunun cevabını ancak tahminen verebilir

sarasota

Sende sağol abi zaten net bir tarih vermedi 2017 den önce olmaz dedi bunu bizde az çok tahmin ediyoruz ocakta nezaman yapılacagına dair açıklama yapılcagını söyledi

Üst Alt