Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016/2 tercih dönemi ne zaman olur?

orta öğretimde 77 puanla tanamadım ne yapmalıyım şansım nedir....

2016 ekpss de orta öğretimde 77 puanla 1. tercih döneminde atanamadım 12. tercih döneminde ne yapmalıyım şansım nedir....teşekkürler....

güzel bir tercihle atanırsın 2. tercihde ama tüm tercihlerini meb hizmetli yaparsan ben 78.91 puanla ilk atamada atandım

Selam davetsiz hocam güzel tercihden kasıt nedir. Mesela ben 76.5 aldım ortaöğretimden güzel tercih yapabilirim. Bu arada görevin hayırlı olsun Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.

kardeş kalabalık büyükşehirleri yazmayacaksın olmasını istediğin şehirleri başlara yazacaksın

Selam sarasota said 77.3 puan aldım sıralamam 5000lerde sizce 2.atamada atanırmıyım hizmetliden

elbette atanırsın ancak her platformda kadro sayıları için mücadele etmemiz lazım sadece benim puanım kurtarır diyip gerisini boşvermemeliyiz kardeşim Emine Barış

eğer branşınızdan alım olursa ilk sıralara onları yazın daha sonrada hizmetlide yaparım derseniz onları sıralayın @Emine Barış

Benim puanım 75.küsür sıralamam 7000'lerde. sanırım düzgün ve ciddi bir tercih sıralaması ile atanma olasılığım var. Tabi bu tercihler hizmetli olarak tercih yapılırsa. Doğru mudur ? ve tabi inşallah yüksek sayıda kadro açılır.

keşke atananlardan sonra sıralamamız kaça geldiğini öğrenebilsek daha güzel olurdu.

sarasota

teşekkürler abi cevabın için. Dediğin gibi sınırdayım vede 75 puan aralığında acayip bir yığılma var. Herkesin hakkında hayırlısı inşallah.

Deniz şahbaz evet dediğin gibi 75...78 arası yıgılma var aralarında 3000 fark var fazlası var eksiği yok bu bakımdan 3.atamalarda şansınız artar dedim

81 puan orta öğretım hızmetlıyım . bu yıl memur olma şansım needır acaba kardeşim..

pasini 3 atamada memurluk gelme ihtimali var 2 atamada ise memur alım sayısına bağlı

konu tamamen siyasidir.Engelliler bizim iktidarımızda adam ettik diyen bir iktidar var karşımızda.bu iktidarla engellilerin kamu ya atamalarında sayının %5 i geçmeyeceği kanatindeyım.

bu iktidardan önce engellinin yüzüne bakan yoktu tamamen adamı olan girebiliyordu şimdi ise herkes eşit gir sınava kazan atan

tabikide herkes için şartlar eşit kimin puan üstünlüğü varsa hakkıyla kazanıyor @davetsiz

90 puan altı atanamayanlar ?

sarasota

hocam merhaba ben sınava ortaöğretimden girdim sıralamam 277 puanım 90.6 küsurlarda. ilk atamada zaten yerleşmeyi beklemiyordum yerleşemedim de. siz kişisel olarak 2. atama için şansımı ne kadar görüyorsunuz? sadece düşüncenizi merak ettim. teşekkürler

antandros bu iktidar'dan önce kaç engelli işe alınıyormuş önce ona bak bence.. sırf iktidar düşmanlığınız yüzünden her yerde nefretinizi belli etmeyin..

oy vermezsin olur biter..
Emine Barış kadro sayısına bağlı.. 2.ci atamada olmasa bile, 3.cü atamada puanlar 78-77 aralığına düşerse atanırsınız.. ama dediğim gibi açılacak kadro sayısını görmeden kimse kesin bişey söyleyemez..

Olur mu?

Sarasota
Benim onlisans 73.816 sira 1864
sizce 2.atamada olabilir mi goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim

İnşallah eski alımlar kadar kadro açılır; Genel kadro sayısı 15-16.000 lere düştü eğer engelli oranını %3 ten % 5-6 lara çektirmezsek eski alımlar kadar bile kadro açmazlar, zaten 12-13.000 civarı açık sadece M.E.B. te, M.E.B. te çoğunlukla Hizmetli alıyor nerden baksan 10.000 ini Hizmetli alır. Devletimiz engelli kontenjanlarının %70 ini doldurmuş durumda şu anki kanuna göre. % de değişiklik olmazsa büyük ihtimalle 2018 de EKPSS ye gerek kalmayabilir.

Evet gerekli düzenlemeler yapılmalı ve yüzde sayısı yükseltilmelidir

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta perşembe (yani 3 Kasım 2016 Persembe günü) ANKARA da ENGELLI ÖGRETMEN ATAMALARI için MEB in önünde eylem yapilacaktir...
Lütfen eşlik edelim sesimizi kamuoyuna ve yetkililere duyurmak için bu fırsatı kacirmayalim bu eylemimizde 2 mv'miz de bizlere eşlik edecek bu nedenle katılan kişi sayısı çok önemli...

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta perşembe (yani 3 Kasım 2016 Persembe günü) ANKARA da ENGELLI ÖGRETMEN ATAMALARI için MEB in önünde eylem yapilacaktir...
Lütfen eşlik edelim sesimizi kamuoyuna ve yetkililere duyurmak için bu fırsatı kacirmayalim bu eylemimizde 2 mv'miz de bizlere eşlik edecek bu nedenle katılan kişi sayısı çok önemli...

Üst Alt