Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016/2 tercih dönemi ne zaman olur?

ugur3606

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar başlıkta sorduğum gibi ikinci atamalar ne zaman olur?2014 için baktım 28 ağustos da başlamış acaba yine öyle mi olur?

hocam 2014 te 28 ağustos ta 2014 sınavı ile yapılacak olan ilk atamalar başlamıştı. temmuz daki atamalar kadroların arttırılması yönündeki taleplerimizden ötürü ertelenmişti.

2014/1 atamaları 2012 sınavının son atamalarıydı. 2014/2 ataması 2014 sınavının ilk atamasıydı. 2016 sınavının ikinci ataması 2017 nisan veya mayıs gibi olur. O da olursa tabi..

2016 yılı içinde baska bir atama olmaz o yüzden atamanın adı 2017/1 olur, oda nisan yada mayıs

arkadaşlar 2,atama ne zaman olur.bilgisi olan var mı

arkadaşlar 2,atama ne zaman olur.bilgisi olan var mı

Normalde nisan olmasi veya onceki yillarda subatta idi.ama kamuda isten atilanlardan dolayi alimlarin erken olmasi muhtemel.bence en yakin tarih ocak yada subat.

Merhaba;

Düşünceme göre bu yıl atama sona erdi.2017 Mayısta yapılır ikincisi.Ve en son yapılırsa kesin demiyorum.2018 başı yada 2017 yılının son ayında yapılabilir.Ama şöyle bir durumu göz önünde bulundurursak,Aralık ayı malum engelliler günü ağzımıza bir şeker sürülebilir.Vesselam.

Sevgilerimle.

arkadaşlar 2. atama olurmu 3. atama olurmu olursa şöyle olmassa böyle diye yazılar ekpss icat olduğundan beri yazılıp çiziliyor fakat herdefasındada oluyor bizler böyle yazıp çizersek yetkili kişilere açık kapı bırakılmış oluyor bu şekilde yazılar yazmayalım 2. atama nezaman 3. atama nezaman diye soralım birbirimize ama yok 2. atama olmaz 3. atama hiç olmaz diyerek kendi kendimize kötülük yapmayalım bakınız burda gene söylüyorum 2014 son alımlarında puanlar 78 in az altına sıalama olarakta 7000 lere kadar geriliemiştir alına toplam kadro 4000 lerde e şimdi ilk alımlarda puan 78 lere dayandı ve alınan kişi sayısı 2500 oda bisürü kadro boşta kaldı sıralamada 4000 lerde kapattı buna göre düşünün artık birebir tabiki aynı olmaz rakamlar ve sıralamalar ama bu bizlere enazından bir fikir verir diye düşünüyorum

Ortaöğretimde ve önlisansta durumlar iyi gitmiş olabilir ama lisans çok sıkıntılı.2014 de benimle aynı puanı alanlar ilk atamada atandı ben kaldım mesela.2.atamada lisans 68 puana kadar düşmüştü ancak 2016 sınavı için o kadar düşeceğini hayal dahi edemem.80 alan adam 2. atamada atanırmıyım diye bekliyor ayıptır günahtır bu ne biçim adalet?2 sene sonra girdik diye bu kadarda yükselmez ki puanlar.
Not:Burdan kimseye bir şey dediğim yok kazanan hakkıyla kazandı yerleşti tartışmaya girmeyin.Ben şansıma küsüyorum o kadar.

bu dediğinz ortaögretim düzeyinde girenler için dı mı bend eaynı fikirdeyim ıkıcı ucuncu atama da olucaktır ıkıncısı subat yada nisan da olur büyük ihtimal

inşallah lisans puanları da düşer cok alım olur herkezin gönlüne göre versin rabbim

evet 2016 lisans için kötü oldu ancak telafi edilir umarım bunun sebebi de ilk ve ortaokul mezunu kuradan giren arkadaşlara geçen yıllara göre yapılan % 200 lük artış olmuştur ancak o arkadaşlarında yıllardır ihmal edildiği bir gerçektir zendark
umutyolcusu evet orta öğretim için söylüyorum orta öğretimde istatistikler genelde belirleyici olabiliyor önlisansta öyle ama lisans belli olmuyor arkadaşlar

kardeşim 68 degl bu gidişle 75in altna ınmez uc atamada bile bana öyle geliyor cok ıyı puanlar var 75-80arası da yıglma var umarım atanırz

evet işte bende onun için puan değil sıralama önemli demişim 2014 teki son alımlarda alınan kişi sayısı ve gelinen sıralama önemli 68 e inmeside hayal dahi edilemez ortaöğretimin bence
umutyolcusu

umutyolcusu Aynen dediğin gibi olacak.Gerçekten üzücü 68 alan kişi 2 yıl önce girdiği için memur olurken 75 alan adam iş arayacak özelde.O yüzden istatistiklere bakıpta üzülmeyelim.

zendark belli olmaz bakarsın 2. atamalarda yapılan haksızlık giderilir

zendak hayırlısı olsun kardeşim sen girersin inş ucuncude olur kesin ikincide olmazsa siralaman 2600lerdeydi galiba inşallah 3000den fazla olur lisans alımı da hepimiz gireriz
sarasota evet kesinlikle sıralama çok önemli Bu yıl lisans siralamasi uçtu malesef herkez iyi yapmış ben 75 aldım 77alanla aramda 700kisi var

sarasota Teşekürler abi inşallah herkesin nasibi neyse o olsun. umutyolcusu 2200 lerde sıralama ancak 4001 açmaları lazım çokca yoksa kaldım ben mühendis falan olamadım düz memurluk için bekleyiş.

@zerdark anladım kardeşim sen girersin memurluga için rahat olsun bizde Müh bekliyoruz ama bi kadroyu arttirsalar bi on kişi daha alsalar girerim belkide bekliyoruz başka çare yok

slm sarasota lisanstan 1490 idim 1. alımlardan sonra şansımız nekar olabilir81.555 puanile

bu bakanlıkla umudunuz olmasın engelli demek hizmetçi demek onlar için

Arkadaşlar bizlerde istiyoruz engellilere sadece memur kadrosu açılsın ama olmuyor işte neyapalım ancak buradan hizmetli sınıfında çalışan çoğu arkadaşımızda birkaç istisna hariç işlerinden memnunlar bence kadro verilsin de ne verilirse verilsin birkaçtane kötü idareci yüzünden herkes zorluk yaşayacak değilya

2. atama ne zaman olur diye başlıklarda hep başka muhabbetler, Kısa net bi şekilde soruyorum. 2014 te sınava giren arkadaşlar, 2. atama tarihiniz nedir, bilen biri varsa yazabilirmi. Baktım aradım ama bulamadım tam tarihi.

sipNOz
2014'te sınava girdim. 2. atamada atandım. 2. atama 25 Mayıs'ta yapıldı, 8 Temmuz'da iş başı yaptım.
2016 sınavının 2. ataması 2017 Mart, Nisan veya Mayıs ayında yapılır diye tahmin ediyorum..

ankiloz

Çok teşekkür, bende mezun olamadığım için tercih yapamadım, 84 küsür puanım var bi heyecanla bekliyorum malum, Bende senin gibi 2. atama da atanacağım sanırm :D

Merhabalar;

Kardeşlerim sizce memurluk kaç puana kadar düşer.

Üst Alt