Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015 memur alımlarında puan kaça kadar düşer?

cheer82

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Daha öncede yanlışlıkla başka bir yerde açmıştım bu konuyu. Biraz aradım bulamadım. Sanırın daha önce açılmamış. Sizce bu alımlarda memurluk kaç puana kadar düşer ? Birde sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın. Şimdiden herkese teşekkürler.

90 dan aşağıya düşmez ilk alımlarda 90 - 95 arası alanlar hizmetli yazmadı 2. alımı bekledi yine memurluk yazacaklarını düşünüyorum. 3. alım olacağı kesin olmadığından hizmetli de yazacaklarını düşünüyorum bu yüzden puanlar 83'ten aşağıya kolay kolay düşmez

lise için soruyorsan öyle ama lisans mezunu memurluklar için 75 ve altını görecektir ki zaten diğer alımlarda 75 altı olmuştu bazı yerler.

lise mezunu 90 ları bile görmez en aşağı 92-93 gibi olur bence

Ali_Gs

ali puanın 85 neden 25 tane memur yazdın 92 gibi olursa amacın memur olmaksa son 5ide memur yap amacın atanmaksa 5 memur yap gerisini hizmetli yap

emrebey19

25 memur kadrosunu düzelttim hepsini memurluk yazdım yani 30 tane memurluk yazdım güzel bir iş buldum hizmetli olarak atanmaktan daha iyi bir iş ama ben şansımı denemek için tercihlerimi yaptım çıkarsa ne mutlu çıkmazsa yapacak birşey yok

Bana göre de yüksek olur alımlar, ama şunu unutmayınız ki: kimsenin seçmediği bir kadroya 60 puanla bile atanılınır . Kısacası herşey kısmet...
Bekleyip göreceksiniz ;);)

Üst Alt