Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2015 aralık atamaları ne zaman duyuruldu, ne zaman bitti..?

cemil84

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar,Aralık ayında atama yapıldı ama bir çok kişi bende dahil tercihde bulunamamış.Tercihler ne zaman başladı ne zaman sona erdi bilgisi olan varmı?

4 unde acildi 11 inde sona erdi ayin 16 sindada aciklandi.

Vay be.Kaçırdık desene.Gerçi 57 puanla atanamazdım.

cemil84

Kardeşim bu puanlarla pek bişey kaçırmamışsın :) Ama şuna üzülmen/kızman gerek; Sen bir engelli olarak nasıl takibini yapmazsın? Ya puanın 57 değil de 87 olsaydı?!? Bu puanla zaten atanma şansın olmazdı, yanlış hatırlamıyorsam 77.5 puanla kapandı. Bence sen 2016'ya daha iyi çalış ve gerek tercihleri gerekse başvuru işlemlerini kaçırma. Bu sana bir uyarı olsun, bi'daha yapma :)

Umrunda olsa gunluk 3 kez 5 kez bakardi kardes.

erdalakbay

Valla ben günlerce uyku uyumadım, ilk defa elim ayağım titredi bu tercihlerde :) Daha önce de çok tercih yaptık ama bu sefer bi'değişikti. Atanmaya çok umutlu bakmaktan olsa gerek -ki- çok şükür atandım :)

Hayirli olsun kardesim ben atandiktan sonra bile 100 kez baktim emin ol. Bu hizmetlilikten kurtulmaktaki son sansimdi. Bin sukur olsun.

Eyv. cümlemize. Şimdi Devlet Personel Başkanlığında koşuşturucam, biz onlara bırakırsak işe başlamamız 3-4 ayı bulacak yoksa! Bi'tanıdık bulup ta evrakları kuruma göndertirsem geriye güvenlik soruşturması kalıyor, orası kolay zaten :)

Hayaldi gercek oldu ugrasma kivrim kivrim kivransan bos son yatislarinin keyfini cikar bu arada listeler bakanliklara gonderildi bosuna dpb ye gitme o evraki hizlandiricak gucumuz olsa direkt bi yere mudurduk zaten bekliycez care yok.

Valla benim beklemeye hiç niyetim yok :) Uğraşırım, eğer olursa uğraştım başardım derim. Eğer olmazsa uğraştım ama olmadı deriz naapalım. En azından Ankra'dayım, zaten başkanlık yanımda. Hayırlısı neyse o olsun

Haklısın kardeşim.Puanım atanmama yetecek düzeyde olsaydı zaten işi sıkı tutardım.Ama 57 çok düşük kendime şaşırıyorum nasıl bukadar kötü bi puan alabilirim diye.Çok şükür şuan bi işim var.Ama 2016 ya daha iyi hazırlanıp güzel bir puanla iyi yerlere atanma hedefindeyim.Senin adına çok sevindim.Atanabilmen harika olmuş.Eminim hayata daha mutlu gözlerle bakar olmuşsundur.SEVGİLER.

Ben atama olacağına inanmıyordum atama olsa da 16sında açıklanacağına inanmıyordum :)
Ama oldu şok oldum ve kazanmışım bin şükür.

Bu konu için iyi ki bu site var.
Atamaların olacağını da burada gördüm
Sonuçların açıklandığını da burada gördüm. Kelebek sağolsun.

Bu siteyi düzenli olarak takip ederseniz Bülent abi ve modlar editörler elinden geleni yapıyor zaten
İnşallah bir dahaki sefere daha güzel puan alırsınız ve ondan önce sanırım 2016'da bir atama daha olabilirmiş olursa takipte kalın.

cemil84 saglik olsun cemil, bir dahaki sinavda daha yuksek puan alirsiniz dilerim. simdiden basarilar.

nasıl yani bir atama dahamı vardı neden kimsenin haberi yok

2016 ilk aylarda tekrar atama olacak deniliyor ama ne kadar doğru bekleyip göreceğiz inşallah olur..

2014 te basvurdum ama kura ile bir turlu sıra gelmedi bize çok zor kura ile atanmak keşke okusaydik puanla daha iyi bi çözüm olurdu benim için

2016 ilk aylarda tekrar atama olacak deniliyor ama ne kadar doğru bekleyip göreceğiz inşallah olur..

Zaten Şubatta sınav başvurusu var Nisanda da sınav Haziran - Temmuzdan önce atama olmaz o atamada da 4000-5000 kişi alınır en fazla... Belki başvuruda kurra için talep alırlarsa aldıkları kurra taleplerinin yerleştirmesi ile 1000-2000 kişi civarı atama yaparlar sanırım 300-400 ü filan kurra olur, 1000 kişide ortaöğretim filan...

ulan herkes atandı bir biz atanamadık Allah kahretsin ... :( :(

kardeş 76 1333 aldım bende atanamadım ocak subat gibi bir atama daha olacakmış ama yarım puanım daha olsa büyük ihtimal atanırdım sıralamam 9133

Üst Alt