Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ahmet sınava girmen için lise mezunu olman şart sen kuraya katılabilrsin ama şuanki tercihte bulunamazsın çünkü kura başvurularıda 2014 teydi artık sen 2016 daki yeni alımara başvur kardeşim takip et oda şubatta sanırım
Mustafa_33 Mezun olamadığım için tercih sayfası açılmadı şimdi açıldı ilk gün 30 tercihimide yaptım adamlar 1.tercihi yapmadı diye 2. Alınmamazlık olmaz bence.
Mustafa_33 Bana Denilen Mezun Oldukdan Sonra Tercih Yap Atanırsın Geçenki Nisanda Ais Otomatik Olarak TErcih Yeri Açılmadı Ama Bu Zaman Hemen Açıldı Öyle Bir Şey Olsa TErcih Yaptırmıyor Orda Sistem Engelliyor Yazıyor Fark Ediyorsanız
RigeL Teşekkürler ilgi ve alakan için kardeşim şubatta ki kura çekimi için yarından itibaren ne gerekiyorsa yapacagım lise diploması içinde açık öğretim kaydımı yaptıracagım tabi şu ankaradan gelmek bilmeyen ortaokul diplomamız bir an önce gelirse artık...
Mustafa ilk aylar derken ne zaman yani resmi bi açıklama var mı? Bu alımlardada 4-5 bin kişi demişlerdi 1950 kişi oldu. 2016 nisan sınavından sonra olur alım sınav öncesinde bi alım olacağını pek sanmıyorum(
Bu atama biraz da bizlerin baskılarıyla aceleye geldi diye düşünüyorum, normalde 4,600 civarı alım olması gerektiği söylenmişti, neyse.. Aşağıda ki linkte okuyabilirsin, 2016'nın ilk aylarında atama yapılacak onda tahminimce 2000-2500 arası atama olacak diye düşünüyorum, böylece sayı 4000-5000 arası bir rakama ulaşacak..
Normalde de zaten 2016 da bi atama olması lazım ama yaparlarmı yapmazlarmı bilmiyorum umarım bi atama daha olur. Ya zaten almak isteseler çok rahat 8-10 bin kişi alırlar terçih klavuzuna baktığın zaman bir çok kamu kurumunun kadrosu yok diyorlarki talep topluyoruz diyolar ne yani açılmayan kamu kurumlarındaki engelli kadroları dolumu 25 bin açık var 5 bin alım yok bu şekilde atanmak zor bence iyi bi puan aldıktan sonra atanmayı düşünmek lazım yoksa böyle 75-80 puan arası muallak yaşadığın stresde cabası insanın ömründen ömür götürüyor.
Arkadaşlar 2016'nın ilk aylarında bir alımın daha olacağının garantisi var mı, kesin olacak mı, eğer kesin olacaksa birileri açıklama yapsın da biz de şimdi ki tercihlerimizi ona göre yapalım, kendimizi yakmayalım, başkasının hakkını da yemeyelim,...
2016 şubatta normal kpss öğretmen ataması olacak. ve buna paralel olarak lisans ekpss'den öğretmen alımları olacak tahminim. Sadece lisans ekpss den alım yaparlar bence.
arkadaşlar lisans mezunu olmadan memur olarak atanmak çok zor ortaöğretim kadrosu çoğu hizmetli en iyisi açıktan bir bölüm bitirin hem bir bölüm hakkında bilginiz olur hemde atanmanız daha rahat olur