Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015 3. atama kadroları belli oldu

74.5 aldım ne olur gelir mi bi yer ortaöğretim

evt arkadaşlar sizce ortaöğretim kaça kadar düşer acaba ?

Arkadaşlar şunu merak ettim 2. Atamada hizmetli kadrosuna atanan arkadaşlar yazabilrlermi acaba neden memnun degiller yada neden memnunlar ve nereye atandıklarını sevinirim yardımcı olma açısından

Sn. Faruk ÇELİK sayının 4-5 bin olacağını bildirdi. 3 Aralık Engelliler Günü’nde yeni çalışma bakanı Sn. Süleyman SOYLU kadro sayısının 4 bin olacağını söyledi ama malesef verilen kadro 1950 kişi tam bi trajedi. Bune ya böyle;

- İlköğretim/Ortaokul eğitim düzeyinden 210,
- Orta öğretim düzeyinde 1.549,
- Önlisans eğitim düzeyinden 126,
- Lisans eğitim düzeyinden 65.

oysaki kamuda 25.000 bin kişiye yakın engelli kontenjanı varken...?

65 lisans kadrosu şaka gibi. Her ilden sadece 1 kişi atansa bile 81 olmuyor mu bu sayı.

2014 ekpss puanı 2016 sınavından sonra ölüyor mu yani eski puan daha yüksek olursa.

İstihdamın 10 bin olmasi için dilekçe yazalım dedik burdaki arkadaşlar sağolsun yazanlar var,buraya bakıyorum dier yerlere bakıyorum tercihler nezaman die yorum yazan yazana kimse sahip çıkmaz bu şekilde zor kadro artırılır surda 40 bin kişi yazsa sen bak gör nasıl ses getiriyor..

Geçen ki atamalarda puanlar kaça kadar düşer dediğimiz zaman, sonucu doğru tahmin eden arkadaşlara sesleniyorum;

Bu atamada ortaöğretim hizmetli kadrolarının taban puanları kaç olur, benim puan 78,372, ne olursunuz sonucu doğru tahmin edebilen arkadaşlar cevap verebilir misiniz...?

murat6677

benımki senden bir tık aşağı 78 150 murat ben bu sefer umutlu bakıyorum düşer gibime geliyor

arkadaşlar hizmetli yazacaksanız ortaöğretime çok iyi kadro verildi benim tahminim doğu falan bayağı düşer

arkadaşlar hizmetli yazacaksanız ortaöğretime çok iyi kadro verildi benim tahminim doğu falan bayağı düşer

Mesela puan olarak kaça kadar düşer..?

Ama şunu unutma geçen ki atamalarda doğudaki yerlerin taban ve tavan puanlar arasındaki fark çok düşük, batıdakiler de tam tersine olmuş bu konuda yanıla bilirsin, aç interne bak...

Mesela puan olarak kaça kadar düşer..?

Ama şunu unutma geçen ki atamalarda doğudaki yerlerin taban ve tavan puanlar arasındaki fark çok düşük, batıdakiler de tam tersine olmuş bu konuda yanıla bilirsin, aç interne bak...

ya ama doğu da düştü en aşağı hizmetli puanı benim tahminim 77-76 hatta 75 bile olabilir belki daha da düşer ama 77 puanlılar için atama kolay olur

hizmetliye atanan arkadaşlarda atandıklarına pişman olmuş bende artık düşünür oldum hizmetli durumununu o kadar kötü olacagını sanmıyodum ama :(

Arkadaşlar bu atama sadece kura ilemi oluyor anlamadım lise mezunuyum puan 69 acil cevaplarınızı bekliyorum

2016 ekpss nin subat ayinda basvurularin olacagi kesinmi?

evt ösym sitesinde sınav takviminde var kesin

Batıdan yazmayı düşünen arkadaslar nereyi dusunuyorsunuz? Ortaogretım memurluk

Ben Genellikle Her Yeri Yazdım 94.76 Puanım Var 30 Tercihimde Memurluk Bakalım Hayılrısı

Kadrolar az ama etkili memur kadrosu cok oyle imam vs vs kadrolar yok umarım dilediginiz yerlere atanırsınız...

Hİç Tercih Yapamadım Lisedeydim İlk Defa Tercih Yapıcam

RigeL Kardeşim EKPSS'ye girmedim girmek için ne mezunu olmak gerekiyor ben ortaokul mezunuyum ortaokul diploması yeterli olacak mı EKPSS'ye girebilmek için bide kura ile alım varmış galiba ben ÖSYM üzerinden ilk olarak kura ile başvuracağım ama şifre istiyo giriş için ve sanırım şifreyide belirli okullardan alıyormuşuz

Spirinc

O puanla batıya garanti atanırsın? Doğudan her yeri neden yazdın ki

Üst Alt