126 ne ya..ne sacma yanı sımdı ben onlısansı bosunamı okudum.. hedefımde 2 yılıgı 4 e tamamlamak vardır ama bakıyorum lısans on lısans cok komık rakamlar keske lıse olarak kalsaydım bosuna kendımı parcalamısım on lısans dıplolamsı ıcın..yazık
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
2023 elektrik-elektronik hiç koymamislar yoksa benmi yanlış gördüm acaba ortaöğretim.
Atama için herkes her yeri düşünür bence ama atandıktan sonra gitmek istemeyeceğiniz yerleri yazmayın bence Doğu illeri bu sıralar çok sıkıntılı ama tercih etmeyin demiyorum kimin kısmeti nereye gider bilinmez herkes için hayırlısı diyelimDoğu illerinin ilçelerini düşünen var mı ? Yüksekova şemdinli Dicle eğil vs.. ?
Doğrudur bu atamada imam - müezzin ve kayyım haricinde sağlık ve meslek bölümüde yok gibiBen mi yanlış gördüm imam türü yok mu![]()
erdal ben 2 ci atamada hizmetli olarak mebe atandım 2016 da tekrar girip memurluk yazacagımda kafama takılan adaylıgım kalkmadan 2016 sınavına girebilirmiyim hakkım varmı bilen arkadaşlar cvp verirse sevinirimGih kadrolari yani tamami 361
adaylık kalkmadan olmaz diye bişey duydum 2 ci duydugum başka bişey . başka engelliler sitesinde Soru 17 : Atanmış kişiler tekrar atanması için süre var mıdır?[FONT=Roboto]EKPSS atamalarında herhangi bir kadroya yerleştirilen adaylar, iki yıl geçmedikçe tekrar yerleştirilemez. kafam karıştı bunlar ne oluyor[/FONT]Vallahi cok iyi kadro acmislar az ama etkili...Bizim alimda 2200 kisi vardi 100 tanesi memur geri kalani nitelikli ve hizmetliydi..Simdi bakiyorumda 950 kisinin yarisi memur kadrosu...3. alım belli olmadan once burada onlisans okuyun diye kabadayilik yapanlar vardı ..Bu kadar memur kadrosunu gorunce acaba memur olarak atanabilirmiyim diyorlar..Bu devlet ne yapmaya calisiyor anlamiyorum..Yuksek puanlilar burada madur ediliyor..Yazik degilmi o adamlarin emeklerine...
PARONOya senin kadron yh sınava girip gih sınıfına atanabilirsin..