Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015 3. atama kadroları belli oldu

Konular
6
Reaksiyonlar
0
16 aralıkta atama yapılacak kadro sayısı açıklandı ve ne yazık ki deveden kedi doğdu
Bilindiği üzere Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU tarafından Aralık ayı içerisinde engelli memur alımının gerçekleştirileceği bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı.
Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarınca engelli personel alımı amacıyla Başkanlığımıza bildirilen kadrolar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Nitelik Kod Kılavuzu, İdari Yargı Kararları ve ilgili mevzuata uygunluk açısından incelenmiş, engelli memur yerleştirmelerine ilişkin Tercih Kılavuzu yayımlanmak üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına gönderilmiştir. [[u itibarla;[[[ [lköğretim/Ortaokul/İlkokul eğitim düzeyinden 210,
Orta öğretim düzeyinde 1.549,
Önlisans eğitim düzeyinden 126,
Lisans eğitim düzeyinden 65
olmak üzere toplam 1.950 kadro adayların tercihleri alınmak üzere ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.
Adayların başvuruları 4 - 11 Aralık 2015 tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresi üzerinden alınacak olup, yerleştirme ve kura sonuçları 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Bu kadrolar için hazırlanan EKPSS/Kura Tercih Bilgi Sistemi, Devlet Personel Başkanlığı internet sitesinde adayların hizmetine sunulmuştur.
Bu vesileyle Devlet Personel Başkanlığı olarak engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü’nü kutlarız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
EKPSS/Kura Tercih Bilgi Sistemi için tıklayınız...[/FONT][/COLOR]

engelli olmak hizmetli olmayımı haekdiyorrr yeterya hep himzetliii

1 Kasım seçimleri öncesinde Çalışma bakanı faruk çelik en az 4.000-5.000 engelli alımı olacak demişti, şimdi ben onlara soruyorum "sizin devlet yönetme ciddiyetiniz bu kadar mıdır..?" verdiğimiz oylar sizin gibi yalancı devleti yöneten bakanlara haram olsun Allah inşallah sizi bizden daha beter etsin, sizin de geleceğinizi hayallerinizi Allah elinizden alsın inşallah, yalancı engelli düşmanları sizi...

2014 ekpss girenler için toplamda kaç atama oldu ? bilgisi olan linklere gösterebilir mi ?

hergele1905

yukarda yazıyor .......... bu soruyu halen soruyon ya helal olsun bişi derdim de neyse sonra sitedeki bikaç sivrizekalı arkadaş niye böyle konuşuyon diye zıplar

Arkadaslar ben Engelli raporunu ekpss den sonra aldım ve normal kpss ye girmiştim bu atamalar için başvuru yapma Şansım yok demi

126 kişi önlisanss tşkler akpeeee

yarın tercihler başlıyor hadi baalım.

Arkadaşlar bir sorum olucak. Cevaplarsanız çok sevinirim.
%53 raporum var ve lise mezunuyum. Daha önce sınava hiç girmedim ancak kuraya girdim. şimdi diplomamıda aldım ve Nisanda yapılacak sınavı bekliyorum.
Ancak bugun gördüğüm habere göre yarın başlıcak olan tercihlere kafam takıldı. Bu tercihler neyin nesi. Genel bi bilgi verirseniz cok sevinirim.

liseliler seslerini hiç cıkarmasın kadroları gayet iyi hizmetli hariçinde 500 den fazla memur bilgisayar işletmeni ve veri hazırlama kadroları var. ama önlisans ve lisans tam bi hüsran. tahminimce yılın son ataması oldugu için fazla kadro vermemişler ve yeni sınav yapılacak onu düşünmüşler olsa gerek

2023 elektrik-elektronik hiç koymamislar yoksa benmi yanlış gördüm acaba ortaöğretim.

Ekpss 3.Atama

Puanım 94.76 Sizce İlk Tercihim Gelirmi Bide Bu Güvenlik Tahkikatı Nasıl oluyor Bi Açıklarmısınız ?

95 puanlı başka birinin olduğunu sanmıyorum başka esas ben 85.55 puanla gih sınıfı atanabilirmiyim onu düşünüyorum

Bence İyi Bir Tercih Düzeni ile olma şansın çok yüksek

ya kadrolar hep 1-2 kişilik 351 kadro var 250 tane tercih var neredeyse ne yapacam bilemedim

15 Tercih Hakkımız Var Heralde 30 Olması Lazım Yani

Üst Alt