Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014 ile atandığınızı görünce nasıl tepkiler verdiniz?!

ArTe

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
ben önce gözlerimi ovuşturdum 3 senedir atanamıyordum ve şubat ayında da kıl payı atanmayı kaçırınca inanamadım. sonra anneme sarıldım mutlu haberi verdim. Atanan herkese hayırlı olsun. yeni hayatlarında başarılar dilerim. atanamayan arkadaşlarım morallerini bozmasınlar 2. ve 3. atamalarda şuan önleri boşaldı , sıralamaları yükseldi. umarım bu yolda emek veren herkes atanır bu mutluluğu yaşar

Hayırlı uğurlu olsun :) darısı başımıza.

İlk Kalbimn hızlı atışları içinde şapşal bir gülümseme oldu ve tum sevdıklerımı aradımm

osmanq;

aynen :) Allah herkese nasip etsin

maşallah sanırım iki kişi atandı sadece... tebrik ediyorum atananları... :D

Atanamadım. Lanet ettim. Başkada birşey yapmadım.

Atanamadigimi öğrenince moralin bozuldu ve 3-4 tane sigara yaktim arka arkaya...

2. atamada olur , daha iyi yerler çıkar.

ben de atanamdım o an yuksek bır bınanın ıcındeydım o an kendımı bosluga bırakmak ıstedım cıldırtım su anda da ıyı degılım :(

devran29;

kötü şeyler düşünme böyle hayırlısıdır 2. atamada daha iyi kadrolar açılır

arte cok saol oncelıkle hayırlı ugurlu olsun ama ben kuraylan gırdım 2 .atamada kura ıle alırlarmı :(

kura olduğu için inş olur diyebiliyorum . Allah yardımcınız olsun

Atanan arkadaslardan bir ricam var: Lutfen forumu terk etmeyin ki tercih donemlerinde sizin tecrubelerinizden yararlanalim :)

Çok şükür bende atandım. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına. Ben açıkçası çok fazla sevinemedim. Dernekte bakıyordum sonuçlara önce bir kaç öğrencimin sonuçlarına baktım atanamamışlardı. Sonra kendiminkine bakınca atandığımı gördüm ama onlar üzgünken sevinemedim sonrasında onlar tebrik etmeye başlayınca sevincimi yaşamaya başladım. 2 telefonumun ikiside susmadı ve full şarjım bitti . Çok mutluyum. Darısı herkese.

Çok büyük gelecek kaygılarım var korkularım var atanamadigimi görünce bu korku ve kaygılarım iki katına çıktı hepsi bu.

Arkadaşlar üniversiteyi bitireli 15 sene oldu. Bu sene ilk defa oturup tarih coğrafya calistim. 40 yasinda biraz zorlandim ama Bu sene nihayet ulastim emelime. İnsan azmedince oluyor. Kazanamayan arkadaşlar umutlarini yitirmesin. Bu sonuçlarla iki üç atama daha yaparlar.

alllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh diye bi bagırdım sevinc cıglıkları atttım 31 yasımda ilk kez mutlu oldum

Öncelikler Atanan Arkadaşlara Hayırlı Olmasını ve Yeni Hayatların da Başarılar Dilerim.
Ben Atanamayanlardanım.İlk Önce T.C. mi Sonra Şifre mi Yazdım ve Karşım da Şu Yazıyı Gördüm
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.
Gülümsedim Ve Nasip Değilmiş Dedim Geçtim.
Atanamayan arkadaşlar İçin Diyorum Her Zaman Herşeyin Hayırlısı Diyoruz.Hayırlı Değilse Olmasın Diyoruz.Demek ki Hayırlı Olmucakmış ki Olmayi...
Üzülmeye,Bunalmaya Gerek Yok Bence ...

Ofli arkadaşa katılıyorum :)
Hayırlısı napalım..
Tebrikler arkadaşlar..
Baksam mı sonuçlara bakmasam mı zaten gelmedi ama Allahım lütfen dedim baktım olmamış.
Tekrar çıkıp tekrar siteme girdim belki yanlış girmişimdir falan kendimi avutmacalar :eek:
Sonra bidaha baktım olmamış.
Arkadaşlarım emin misin bidaha bak belki hata vardır vs dediler :)
Yine baktım yok bugün yine baktım hahaha :)
Atanamadııımmmmm :) :) :)

ben şubat ayında atananlardanım atandıgımı gördügümde sevinemedim direk düşündügüm şimdi ben ordamı yaşıycam ne yapcam nerde oturcam filan oldu neden öyle düşüncelere kapıldıgımı hala anlayamıyorum :) herkes için hayırlı olsun arkadaşlar ben 3. atamada yerleştim umudunuzu kaybetmeyin

atanan arkadaşlar size zahmet atandığınızda ekrana nasıl bir yazı çıktı yazar mısınız mesala kazanamayanlar için herhangi bir kadroya yerleştirelemediniz diyor

Ya arkadaşlar işçi alımı olacak diye bişey vardı sanki o nasıl olacak

Üst Alt