Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2. Tercih Klavuzu ne zaman yayınlanır?

Ben 2012 de ilk atama ile 88 puanla hizmetli oldum. İkinci atlamada 80puanla memur aldılar.

İlk atamada hizmetli olurum diye tercih yapmayıp ikincide kesin memurluk gelir diyen arkadaşların yüzünden puanlar yükselebilir. Allah atama bekleyen herkesin yardımcısı olsun ne diyelim.

Ben ilk atamada göze alıp 80 ile YH kadrosunu yazdım ve çok şükür atandım öyle milletin dediği gibi de hiç bir zor işim yok görevlendirme aldım şuan memurluk yapıyorum 8 aydır. Yeterki siz kurumunuzu yeteneklerinizden haberdar edin işi yapabileceğinizi gösterin onlar ztn çalışacak elemanı paspasa vermezler ( Ha verenler vardır onlar içinde yapacak çok birşey yok 3 yıl sabredip sonra sınavla görevde yükselip sıkıntılardan kurtulabilirsiniz.)

Önemli olan bence ekmek paramızı kazanmak işim rahat diye böyle konuştuğumu düşünenler olacaktır ama bende 6 yıl özel sektörde bir çok sorun yaşadım yeterki sabretmesini bilelim herşey yol alıyor.

İdarecilerin biri birini tutmuyor meb de memurluk paspas Atamayana veriliyor. Memurluk yapabilene değil

İdarecilerin biri birini tutmuyor meb de memurluk paspas Atamayana veriliyor. Memurluk yapabilene değil

İşte bende diyorumki yöneticinize kendinizi pazarlayabilirseniz ( iş kollarınız yapabilecekleriniz hakkında ağzınız iş yaparsa) engeliniz paspas atmaya müsait olsa bile memurluk görevi veriliyor

saat 10 kılavuz yok ortada yok saçmalığa bak

Arkadaşlar Adalet Bakanlığında Memurluk Hizmetli Olmaktan Daha zor onu söyleyeyim ben 2014 Ekpss sınavında 3. atamada 86 puanla memur oldum ancak Adliyelerde memurluk demek sorumluluk demek yeri geliyor evraklardan başımızı kaldıramıyoruz oturduğumuz yerden hava almak için bile yerimizden kalkamıyoruz. ancak hizmetli memur olan arkadaşların pek sorumlulukları olmuyor evrak getir götür ya da hafif memurluk işleri veriliyor temizlik paspas çekme işlerini çaycılığı falan adliyelerde hep mahkumlar yapıyor

muhtemelen tercih işlemleri ertelenecek şu an ösym nin sitesinden saat bilgisi kaldırılmış yada bu aq ösym sinin saat 09.59 da takılı kaldı ilerlemiyor ben böyle rezil bir kurum görmedim Allah bunları kahretsin saat 10 oldu daha birşey yok bari siteye bi açıklama yaz çokmu zor aq yerinde tercihler şu şu sebepten dolayı şu tarihe yada saate ertelendi diye bide miileti işkillendirmek için siteden saat bilgisini kaldırmışlar aq çocukları 55 milyon oy 6 saatte sayılırken bunlar 2500 kadronun klavuzunu bir türlü açıklamıyorlar bunların yaptıgı şerefsizlikten başka birşey degil

bugun yürüyüş yapacaklarmış kadro sayılarının arttırılması için onu bahane edip tercihleri erteleyebilirler

bilgi için sağol dostum teşekkürler.

Arkadaşlar Adalet Bakanlığında Memurluk Hizmetli Olmaktan Daha zor onu söyleyeyim ben 2014 Ekpss sınavında 3. atamada 86 puanla memur oldum ancak Adliyelerde memurluk demek sorumluluk demek yeri geliyor evraklardan başımızı kaldıramıyoruz oturduğumuz yerden hava almak için bile yerimizden kalkamıyoruz. ancak hizmetli memur olan arkadaşların pek sorumlulukları olmuyor evrak getir götür ya da hafif memurluk işleri veriliyor temizlik paspas çekme işlerini çaycılığı falan adliyelerde hep mahkumlar yapıyor

Var 190 TL Civarı bir maaş farkı var hizmetli ile memur arasında ancak son gelen zam ile bekar hizmetli maaşı 2.500 TL yi geçti yani en düşük maaş o kadar

Afkadaşlar hala tercih açılmadı dimi? Yoksa ben mi göremedim.

Arkadaşlar sabredin bugün atanamazsanız dünyanın sonu mu? Seneye ki sınava çalışırsınız var gücünüzle ümidinizi kaybetmeyin biz atandık her daim yanınızdayız hepimiz aynı yollardan geçtik..

Kılavuz öğleden sonra yüklenir tahminimce ilk tercihte öğleden sonra yüklenmişti..

Branş sıralaması ortaögretim mezunu nasıl yapacak

Branş sıralaması ortaögretim mezunu nasıl yapacak

arkadaşlar aradım şimdi konuştum gün içerisinde yükleneceği söylendi bilginiz olsun öğleden sonra büyük ihtimal

bünyamint 82,57 lisans

merhaba yine ben geldim biraz daha ösyme ye hunharca küfretmek istiyorum aq çocukları ögleden sonra açıklanacaksa saat 10.00 yazmayın kardeşim

@heartless_ra
hani demişler ya sabır sabır kalbinde ne varsa dilinde de o vardır dilinde ne varsa elin de de o vardır saat 10 da açılsa ne olacak saat 14 de açılsa ne olacak zaten her kesin kısmeti çoktan belli 5 saat sonra görsen ne olcak kılavuzu bekledin bu kadar biraz daha bekliver küfür ne ya her kesin bir yerlerine küfrü sokuyorsun mevlanadan da mı hiç bir şey almadın bekle açılcek görcez okucez sonrada tercih derdine düşcez

bu ekpss de sürekli bir aksaklık çıkıyor sürekli bir düzensizlik oluyor saat 10 da açıklanacak kadrolar diye sabahtan beri bekliyorum açıklanmıyor, zaten psikolojimiz allak bullak amaç ne anlamış değilim açıkçası.

Ilk atamada ds aynısı oldu
Saat 10 da dediler 14:30 da yayımlandı kılavuz. Devletin lafına inanmayın güvenmeyin. Herkes kendi cebini düşünüyo. Sözde 5500 kadro istedi kurumlar ama daha fazla alım olcak falan dedi akpli vekiller. Bennur Karaburun nisanda atama olcak dedi temmuza kaldı. Alayı yalancı bunların inşallah cehennemden çıkamazlar boğazında kalsın o vergilerin hepsi.

bu ülkede arkanda dayın varsa paşasın.Engellilere daha çok zorluk çıkartıyorlar..

Üst Alt