Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2. Tercih Klavuzu ne zaman yayınlanır?

Smilemisty bende aynı şeyi diyorum işte , Avrupa da yaşayan bir engelli olsaydık şu an çoktan kendimize göre rahat şartlar altında yaşıyorduk. Türkiye de bu olmuyor , tabi sadece kendi fikrim

Onlar şimdi kesin 15 temmuz hazırlığındalar unutmuşlardır açıklamayı ee zaten tercih zamanı gelince de artık ne çıkarsa ses etmeyelim diye hoş ses etsek de değişen bir şey yok!!

Biz daha çok bekleriz alım az olacak bu kesin ve 12 temmuzda CB darbe için konuşmalar vs vs başlıyacak 15 temmux darbe olayı nedeniyle bizler unutuluruz benim fikrim

Arkadaşlar, saçmalamayın kimsenin unutulucağı falan yok. Boşuna kendinizi yıpratmayın. 12-21 temmuzda tercih yapıcaz

Arkdaslar muhtemelen bu atamalar bu sınav döneminin son atamaları olacak çünkü önümüzdeki yıl Nisan ayında tekrar sınav var. Bu nedenle atama sayısı yüksek olabilir. En onemli şeyi atlıyorsunuz bence. O da su ki engellilere verilen değer! Kadrolara bakarsanız kadroların %90 ı hizmetli kadrosu (orta öğretim icin) bu bile ayrımcılığın göstergesi. Her engel grubundan insanlar emeği ile bir yerlere gelmeye çalışıyor ama layık görünen yer hizmetli kadrosu.

Engelliye hizmetli verilmesi zaten başlı başına bir olay ama maalesef üstüne durulmuyor, çünkü biz engellilerde birlik beraberlik yok, kaç milyon kişiyiz bir olup ses etsek eminim bir şeyler değişir bu ülkede

Smilemisty su formda senden daha ii moral veren bi uye dha yok motiveye ihtyc var nerdesn :)

Smilemisty

Kardeş iyi hoş diyorsun da her sınav dönemi 3 atama olmuş bunda neden olmasın ki

Atama çok geç olduğu için 3.atamanın yapılması çok düşük bir ihtimal.Diğer sınavlarda Mart ayı gibi atama oluyordu.

Arkadaşlar bugün 17.00' a kadar klavuzun açıklanmasını umuyorum. Inşallah en az 6000 kadro açılır da, gerçekten belki engelli oluşumuza bi an olsun buruk olmayız.

10 bin falan nedir ya kafayımı yediniz normal memur almadılar o kadar 5 bin falan açılırsa öpün başınıza koyun 3-4 bin gelirsede şasırmayın 10-15 bin alım alacak olsalardı 6 ay önceden duyulurdu

3, atama olmuyacağını söyleyen arkadaş kaynak gösterirmisin neye dayanarak bunu yazıyorsun bizde okuyup bilgilenelim bugüne kadar hep 3. atama oldu kesin net bir bilgi varmı elinizde

İlk atama 2ü16 temmuzda oldu, ikinci atama 2017 temmuzda. 3.atama olma ihtimali çok düşük. 2018 nisanda sınav olucağınıda göz önünde bulundurursak 3.atama çok zor.

Ocak ya da Şubat da olabilir her dönemde olmuş demek ki olacak

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Smilemisty

Arkadaşım elinde hiç bir bilgi yok ve sen olmaz diyorsun varsayımla burda konuşman yanlış ki birde olmuyacak diyerek net konuşuyorsun bende sana şunu sölii bugüne kadar ki bütün sınavlarda 3.atama oldu ama ben bile buna daynarak olacak diye net cümle kuramazken senin varsayımlara dayanarak kesin konuşman yanlış.

@44mustafa44. 2016 temmuz 1.atama.2017 temmuz 2.atama. bu şartlar altında 3.atama çok zor. Kesin bi bilgi yok tabiki ama 3.atama olucak diye bi kanunda yok. 2018 nisanda sınav var. 2 atama arası 1 yıl oldu bu sefer. Diğer atamalar böyle değildi bu yıl bi değişik oldu. Inşallah 3.atama olur. Bende olmasını çok isterim ama gerçekçi olmak lazım. Inşallah ben yanılıyorumdur.

Arkadaşlar orta öğretim 444 kişi alınacaksa 80 altı bile tehlikeye düşer yanlışmı düşünüyorum acaba

gesees. İlk atamada 78.2 de kaldı zaten kardeşim. 80 altına ilk atamada düştü bile. 78.0 - 77.9 da kalır gibi.

81 puan orta öğretım düzeyi benım memurluk şansımda bıttı işte böyle...

pasini. Siz zaten hizmetlisiniz sanırım. Ya lütfen yanlış anlamayın ama bu kadar atama bekleyen işsiz insanlar varken bunu yazmanız biraz absürd oldu. Lütfen yanlış anlamayın herkesin derdi kendine büyüktür muhakkak ama eldekiylede yetinmeyi bilmek lazım. Şahsi algılamayın

kardeşim haklısın hizmetlıyım fakat hızmetlılerde bır çok zorluk çekıyor ve devletımız hızmetlılerın memur olması için bu sınavda hak verıyor kullanmıyalımmı hakkımızı eger yazdıklarıma bakarsan atanmayan kardeşlerım içinde ugraşmaktayım bu sayı yetersız derken henuz memur sayısı hızmetlı sayısı açıklanmamış ben hepsının yuksek tutulmasını ısterım.gönül ısterkı yaradanın yarattıgı her kulun rızkı geniş olsun....kardeşim genede yanlış bır şey yazmışsam kusra bakma.

pasini. Estağfurullah, yanlış bişey yazdın demedim kardeşim. Biraz absürd oldu dedim. Hakkını helal et kalbini kırdıysam, inşallah 3 atama olur bi umut bizimkisi

yı binşallah kardeşim 3 atama olur ama sanmıyorum ben çunku bu atamaların yerleşmesı işe başlaması 2017 yı bıtırıyor nerdeyse nasıp artık....

sabah saat 10:00 daymış ösym nin sitesinde öyle yazıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar onlisan 74.4 puanım. Sıralamam 1688. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum. Genel sıralama 197 gibi bir seye tekabül ediyor.Sizce şansım var mı düz memurluk için?

Üst Alt