Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atamaları için İmza Kampanyasına katılır mısınız?

Teşekkürler. Evet ne kadar çok katılım olursa o kadar iyi olur.

Ekpss ikinci atamasında boş engelli kontenjanının tamamının doldurulmasına ilişkin başlatmış olduğumuz imza kampanyasını imzalamanızı ve imzalanması için her yere ulaştırmanızı istiyoruz.herkes ekpss ikinci atamalarında boş engelli kontenjanının doldurulması için bir katkıda bulunubilirse engelli kardeşlerimiz için çok yararlı olur.engelleri hep birlikte aşıp başaracağız.

Murat Kıvanç,
Hoşgeldiniz aramıza,
Emeğinize sağlık, yeterli sayıya ve amacına ulaşır umarım.

Atanamayan engelliler olarak bizler kendimizi unutturmamalıyız.ne yapmak gerekir onuda tam olarak bilmiyorum.lise kadro sayısının ilk atamaya göre sayısının fazla olması gerekiybor.Bakan Çeli Şubat 2015 te yeni bir atamanın olacağı sözünü vermişlerdii.inşallah sözlerinde dururlar.

İmza atılmış olup Çevrere link dağıtılmıştır :)

bu attgımız ımzalar nereye gonderılcek sızce bı faydası olurmu

Selamlar bukez havada kalmaz inşallah diğer imza kampanyaları gibi umarım katılım çok olur emeği geçenlere teşekkürler.

İMZALANDI .... Fakat 200.000 imza gerekli ve şuan sadece 800 küsür imza atılmış :(

199 bin imza daha lazım :(

görev tamamlandıi İnşallah gönlümüzce olur..

tamamı doldurulmaz 2. atamada en çok en çok toplam 6 bin kadro açılır başkada açılmaz

kadronun tamamı doldurulamaz genel olarak 6 bin kadro açılır

arkdaşlar ben imzaladım üstüne face den eş dost akraba herkese gönderdim sizde böyle yapın inşAllah 200.000 i buluruz

imzaladım duyarlı olalım. yayalım linki.

İmzaladımmm.. İmzalattırırım da.. :eek:

her kampanyaya her eyleme katılıyoruz ama bu imza kampayası nasıl işliyor bir bilgimiz yog imzalar nereye gönderiliyor kime veriliyor

Ekpps

bnde imzaladım hem fazla fazla :))

Son düzenleme:
Üst Alt