Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2. Atamada önlisans kaç puana düşer?

gencural

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
BENIM PUANIM 74.895 ilk atamada puanlar kastamonu küre 75.195 e kadar dustu.

Benimde 73.816 onlisans gercekten heycanla kaygiyla bekliyorum yani her alimda 2,3 puan dusuyor ama alimlara bagli ins iyi bir alim olursa puanlar 3001de 72 lere kadar gelir diye umut ediyorum.

Önlisanstan memur olupta tekrar sınava girip sıralamada ilk 2000 kişi içinde olan varmıdır acaba?
gencural bölümün ne senin

Memur olup, Tekniker kadrosu için uğraşanlar vardır mutlaka arada 200-300 TL fark var üstelik Teknikerin sigortası daha yüksekten yatıyor ve tazminatıda daha yüksek... (Zaten memur kadrosu Lise mezunu için)

Kastamonu bi ilçesi 74.80 kapattı duz memurluk önlisans 73 görür 75 73 arası 600 kisi var tahminen ona göre hesaplayın

arkadaşlar daha önce ekkpss ye girmedim sınav ne zaman olucak lise mezunuyum nasıl başvuru yapıcağız

Engelsizbiz
3001 önlisans memur kadrosu var kardeşim birtek lisede yok.Teknikerliğe geçsin ona bişey dediğim yok.Benim merak ettiğim şey, memur olupta ekpss önlisanstan sınava girip sıralama ilk 2000 içinde kişi var mı yok mu? varsada kaç kişi girmiştir? Ben bunu merak ediyorum

gencural
Senin sıralaman kaç kardeşim

Benim onlisan siralamam 1864?

Gencural arkadasla aramizda 1 puan var hemen hemen ins olur tum arkadaslarin

alican kardeş benimde puanım 73.3 aramızda 0.05 puan ya var yada yok ama bizlerin atanması çok çok zor 74.3 e kadar sarkar puanlar.74.3 ike 76.9 puan arasında atanamayan çok ama çok kişi var.Sana bana sıra gelmez.Bak senin puanın 1854 müş.Birinci atamalarda 980 kişi önünden gitti.Şu anki sıralaman takribi 874 yapar.Önlisanstan en iyi ihtimalle ilk atamalar kadar alım olsa; 759 tane düz memur atanması olur, geriye kalan nitelikli kadro.Şu an için senin önündeki nitelikli kadronun tamamı atandı, bundan sonra atanacak nitelikli kadronun puanları 70 ve altında puanlar senin sıralamanı etkilemiyecek.O yüzden kendi kendini boşuna ümitlendirme, bizlerin atanması 3. atamaya kaldı oda olur mu olmaz mı bilemem

Suqer kardesim dogru diyiyorsun ama daha oncede demistim siralamasi 1050 olupta 3001den atanan biliyorum onumuzdeki 874 kisi arasinda bizden yuksek olup tekniker atanacak hic mi olmaz memur olupta sinava giren ve tercih yapmayan hic mi yok onlisansi bitiremeyenler olmuyacak mi.senin dedigine gore 0.50 dusus olacak o kadar en son 74.80 kaldi ya oysaki her alimda en az 2 puan dusuyor.ben kendi adima umutluyum ins sizde atanirsiniz tabiikide alim onemli

alicam kardeş amacım ümidini kırmak değil, boşuna ümitlendirmemek.1059 kişinin içerisinde hiç tekniker yokmu demişsin.Açık ve net konuşayım yoktur, olsa olsa 5 veya 10 kişi ya vardır yada yoktur.74 ve üzeri puan alan biride mezun olmak için üstünü başını yırtıp mezun olmuştır.En önemli konuya gelecek olursak bu atamalarda 1500 öğretmen alınacağı için diğer mezunlara maksimum 4000 kadro dağıtılır.Bu 4000 kadronun içerisinde bize anca 750 kadro düşer, 750 kadronun içerisindede en az 200 tane nitelikli kadro açılır ve sıralama bizlere gelmez dediğim gibi maksimum düşeceği puan sıralamaları 74,5 dahada aşağısına sarkmaz

Biliyorum kardesim amacin tabikide umut kirmak degil tsk ederim degerli paylasimlarin icin ama insan umutlariyla yasar.hakkimizda hayirlisi diyelim o zaman selam ve saygilarimi sunuyorum rabbim gonlune gore versin kardesim

Üst Alt