95 bile risk li ; benim puanım o dediğin puanlara yakın ; Kadrolar hep 1 'rer kişilik : Bunun yanı sıra hizmetli kadrolarında 30 'lu adet alım yapan iller kurumlar var , banko hizmetli atanmak varken Memur oluyum derken açıkta kalma riski çok ...
Sorsanız hizmetliyi önerir miyim kesinlikle hayır ;Ama sonuçta devlet kapısında banko iş , Maaş farkıda nerederedeyse fazla yok ,her iki side devlet memuru statüsünde , Hizmetlinin bir kaçta avantakı var , Ne gibi mesala ;Hizmetli de zimmet yok bu önemli durum ..zimmet demek ekstra sorumluk ve kanuni yükümlük demek , ... Fakat hizmetli-de sorun şu ; Tüm kaderiniz atandığınız yerin Amirine bağlı , Çoğu zaman engelli olduğunuz görmezden geliniyor ve sizden 100/100 sağlam bir kişiden beklen iş gücü bekleniyor .. eğer o performansı da gösteremezseniz işte sorun ozaman başlıyor ..Farazi konu şuyum Eğer kurum amiri Engelli haklarını bilen koruyan , Engellilerin çalıştırılmasını esas alan yönetmelik şartlarını uygulayan biriyse hiç sorun yok , hizmetli olarak atanmak da hiç bir SORUN YOK , NEDEN Mİ , engellilerin en sağlıklı şekilde çalışma şartları yönetmelikle ve konunla belirlenmiş ... esas sorun bunun uygulanmamasının da .... ben bu yönetmeliğin uygulanmasını haklarımızı defalarca dilikce ile ve sözlü talep ettim çok olumlu sonuçlar aldığım söylenemez .. yinede bin şükür şu an çok da kötü durumda değilim.. ... Alim yada zalim arasındaki fark gibi ... Sorun Yönetmeliği Uygulamayan Bürokrasi , ve sizi Engelli gibi görmeyen , sizin hassasiyetleriniz gözetmeyen yöneticiler ...