Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim'de başlayacak EKPSS dersaneleri Nisan'a kadar eğitimi tamamlayabilir mi?

Konular
33
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ekpss sınavı için KPSS dershanesine gitmeyi düşünüyorum. Önlisans olarak yazılacam. Ekpss ye de önlisans olarak girmeyi düşünüyorum kısmetse. Sorum şu dershaneler derslere ekimde başlıyorlar. Acaba konular eğer sınav nisanda olursa o zamana kadar biter mi veya ne kadarı biter?

%70-80 aralığında biter ama esas amaç şu olmalı soru çözdüğünde yapamadığın veyahut kafana takılan soruları sorabilmek olmalı yoksa sırf konu öğrenmek için video dersler ve konu kitapları da var malum.

Aynen abi sağ ol cevabın için. Geri kalanı da biz bitirecez artık.. İnşallah çok az konu kalır..

insanogluinsan

Bu dediğin konuların az kalma olayı dershanedeki hocaların stratejisine biraz da senin stratejine bağlı.

İstanbul da isen özel ders verebilirim kardeşim sınavda önlisanstan 56. olmuştum.

On Lisans olarak EKPSS sinavina nasil hazirlaniriz ?

deep_blue85

Evet abi.. Sen ne yaptın, çalışmalar nasıl gidiyor?.

@sivaslı Teşekkür ederim İstanbul'da değilim.. Çalışma sisteminiz nasıldı acaba biraz anlatır mısınız?

deep_blue85

Sevindim senin adına.. :) Ben de dershaneye yazıldım. Hayırlısı inşallah çalışır ve çalıştığımızın karşılığını alırız..

Geçen yıl Dersaneye gittim Lisans olarak %70 i anca yetişti bunu tahmin ettiğim için videolara yöneldim açığı öyle kapattım.

Benim yazıldığım dershanede video ders uygulaması da varmış. Onun için yazıldım biraz da. Konular yetişmez diye..

hangi dersaneler var bir kaç isim verebilir misiniz ?

Üst Alt