Ekim Ayı evde bakım maaşını alan arkadaşların yazmasını rica ediyorum
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
NAZZ' Alıntı:yamuradam82' Alıntı:evet arkadaşlar bu ay bakım parası yatmaya bilir bütçe açığı kriz falan filan ama ben sizi anlamıyorum garantisi olmayan bir para için nasıl borç altına giriyorsunuz anlamak mümkün değil sonuçta bu parayı devlet istese verir istemese vermez hiç bir konuni zorunluluğu yok mesela devlet 4 seneden beri durumu iyi olmayanlara kömür veriyo istese verir istemese vermez bundan önceki hükümet bakım parası veriyomuydu hayır bu ülkenin adının türkiye olduğunuda unutmayalım aha da hükümet değişti bakalım gelecek hükümet bu parayı verecekmi kii hiç sanmıyorum bece ayağınızı yorganınıza göre uzatın ve bu ülkenin adının türkiye olduğunu da unutmayın derim ben
birde önceki ay samsun bakım parasını alamadı yani ben 457 ytl içerdemi olacaktım nasıl samsun un önceki ay verilmedi istanbulun ankranın izmir inde garantisi yok bence
inşallah korkus....yagmur adam bütcede krız varsa senın maasından kessınler bızım ıhtıyacamız senın yok sanırım sen parasız kalman sanatın guzel bu maası vermeye mecburdur fakırıne muhtacına da sahıp cıkmaya tamammı samsun senın maasını odemedı ıse bu devletten kaynaklanmaz yerel merkezıne sor devlet her zaman duzenlı oduyor bu parayı ayrıca arkadaslar borca gırmeyın yagmur adama danısmadan
ramrod' Alıntı:devletimiz her zaman büyüktür ...
burası türkiye derken küçümsemek o sizin acizliginizi gösterir yagmuradam yazılarını okuduktan sonra yolla istersen
birde bilip bilmeden burda insanları yanliş bilgilendirmek veya insanları aşalamak sanamı kaldı sen kimsinki burdaki insanların QI hesabını yapıyorsun sana tavsiyem daha saygılı olman ...
...birde...İŞKEMBEYİ KÜBRADAN SALLAMAYALIM
adapazarı hala yatmadı 2 aylık içerdeyiz anlayacagınız
SAYGILARIMLA
yağmur adam biraz konuşurken saygılı ol çok bilmiş konuşuyorsun milletin IQ sunu ölçecek kadar geliştirdiysen burada işin ne harcanma buralardayamuradam82' Alıntı:evet arkadaşlar bu ay bakım parası yatmaya bilir bütçe açığı kriz falan filan ama ben sizi anlamıyorum garantisi olmayan bir para için nasıl borç altına giriyorsunuz anlamak mümkün değil sonuçta bu parayı devlet istese verir istemese vermez hiç bir konuni zorunluluğu yok mesela devlet 4 seneden beri durumu iyi olmayanlara kömür veriyo istese verir istemese vermez bundan önceki hükümet bakım parası veriyomuydu hayır bu ülkenin adının türkiye olduğunuda unutmayalım aha da hükümet değişti bakalım gelecek hükümet bu parayı verecekmi kii hiç sanmıyorum bece ayağınızı yorganınıza göre uzatın ve bu ülkenin adının türkiye olduğunu da unutmayın derim ben
birde önceki ay samsun bakım parasını alamadı yani ben 457 ytl içerdemi olacaktım nasıl samsun un önceki ay verilmedi istanbulun ankranın izmir inde garantisi yok bence
pc_murti' Alıntı:yağmur adam biraz konuşurken saygılı ol çok bilmiş konuşuyorsun milletin IQ sunu ölçecek kadar geliştirdiysen burada işin ne harcanma buralardayamuradam82' Alıntı:evet arkadaşlar bu ay bakım parası yatmaya bilir bütçe açığı kriz falan filan ama ben sizi anlamıyorum garantisi olmayan bir para için nasıl borç altına giriyorsunuz anlamak mümkün değil sonuçta bu parayı devlet istese verir istemese vermez hiç bir konuni zorunluluğu yok mesela devlet 4 seneden beri durumu iyi olmayanlara kömür veriyo istese verir istemese vermez bundan önceki hükümet bakım parası veriyomuydu hayır bu ülkenin adının türkiye olduğunuda unutmayalım aha da hükümet değişti bakalım gelecek hükümet bu parayı verecekmi kii hiç sanmıyorum bece ayağınızı yorganınıza göre uzatın ve bu ülkenin adının türkiye olduğunu da unutmayın derim ben
birde borç yapıp yapmayacağımızı sanamı soracağız sen kimsinki milleti aşalarcasına konuşma cesaretini buluyorsun kendinde.
filiz23' Alıntı:son çıkan yasalardaki düzenleme ile;evde bakım maaşları artık yasal bir hak haline getirildi ödenmemesi gibi bir lüks yok artık.yani bu bir yasal hak gecikmesi sıkıntı yaratsada ödenmemesi söz konusu değil.shçek in verdiği bir yardım değil artık yasal bir hak.bildiği kadarıyla 2009 dan itibaren her ayın beşinde yatacak.hepinize iyi günler diliyorum.
Yağmur adam kendine gel senin aklına ihtiyacımız yok bizim aklımız bize yeter hem bizim IQ muzdan bir korkumuz yokki test falan yaptıralım senin bir korkun varmışki yaptırmışsın.yamuradam82' Alıntı:pc_murti' Alıntı:yağmur adam biraz konuşurken saygılı ol çok bilmiş konuşuyorsun milletin IQ sunu ölçecek kadar geliştirdiysen burada işin ne harcanma buralardayamuradam82' Alıntı:evet arkadaşlar bu ay bakım parası yatmaya bilir bütçe açığı kriz falan filan ama ben sizi anlamıyorum garantisi olmayan bir para için nasıl borç altına giriyorsunuz anlamak mümkün değil sonuçta bu parayı devlet istese verir istemese vermez hiç bir konuni zorunluluğu yok mesela devlet 4 seneden beri durumu iyi olmayanlara kömür veriyo istese verir istemese vermez bundan önceki hükümet bakım parası veriyomuydu hayır bu ülkenin adının türkiye olduğunuda unutmayalım aha da hükümet değişti bakalım gelecek hükümet bu parayı verecekmi kii hiç sanmıyorum bece ayağınızı yorganınıza göre uzatın ve bu ülkenin adının türkiye olduğunu da unutmayın derim ben
birde borç yapıp yapmayacağımızı sanamı soracağız sen kimsinki milleti aşalarcasına konuşma cesaretini buluyorsun kendinde.
senin işin neyse benimde işim budur heralde burda ben banamı sor dedim borç yaparken böyle bir ifade kullanmışınız lafı neresinden anladığınıza bağla ben ayağınızı yorganınıza göre uzatın bu para garanti değil diyorum sizden gelen cevaplarsa çocukca yanıtlar IQ testine gelince hepinize öneririm benimkini yazmak istemiyorum kocunmayın diye
Çok haklısın eylul0678 böyle bir insan yüzünden polemiğe girmeye gerek yok aslındaeylul0678' Alıntı:Mesaj: #54 MesajTarih: 28.08.2008, 18:50 Mesaj konusu:
evet EYLÜL beklemekten başka çağre yok ama haksızlık olarak görüyorum bu durumu neden ank ist izmir ve diğer iller yatıyorda bazı yerler yatmıyor
pazartesi anraka sosyal hizmetler i arayıp olayın gerçek yüzünü öğrencem madem bu benim hakkımsa neden hakkımı zamanında alamıyorum
arkadaşlar üstteki yazı yamuradama ait.(ağustosta aylık alan var mı )başlığında 10 kusur yazısı var.maaşların yatmamasına tepkili...ne oldu da şimdi böle bol keseden atıyor...ilginç ve düşündürücü..bence onla polimiğe girmeyelim..onun sorunu psikolojik...