Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim 2026 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sena can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sena can

Yeni Üye
başlığı erkenden açtım arkadaşlar, söyleyeceklerimizi buradan iletelim ilgililere...

Son düzenleme:
Tahminimce maaşa 10 gün kala (25 Eylül) planlanan tarih güncellenicek önceki aylarda öyleydi

@scally, evet.pardon.25 eylülde yatan maaş olmayınca.aklım bakım maaşına gitti.arkadaşda 2022 nin güncellemesini söylemiş zaten.

Merhaba bı konu hakkında bilgiye ihtiyacım var,annem doğalgaz yardımı alıyordu pttden , halk bankasıdan gelen mesajla aile kartı cikarttirdik ve e devletten eaileme bakıp ordan adres güncellemesi yapmak istedim yardımın olmadığı gibi birşeyler yazıyordu, 144u aradım vakıfları aradım yardımın gozukmedigini söylediler, ben anlamıyorum madem olmicak neden kart verildi..

Son düzenleme:
@Perla mavisi, e ailemden kayıt olmanız lazım.yatacak olan abone numarasını kayıt etmeniz lazım.kayıt yaptıktan sonra talep alındı yazıyor.sonra yatıyor.elektriği ben öyle yaptım.doğalgazda aynıdır

@Perla mavisi, zaten kayıt olurken yardımın olup olmadıyı görünmüyorki siz talebiyspıyotdunuz sonra düşüyor, görünüyor sistemde.siz nsl yardımın olmadıgını görmüşsünüzdür onu anlayamadım!!!

Sorunda o işte talep oluşturulmuyor ,yardım çıkarsa oluşturabilirsiniz , bı çelişki var hem aile kartı verip hemde sistemde gozukmemesi ilginç ..

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri