Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Küre-i Arz
Hizmet dökümünü eklemeden önce sakatlık oranını soruyor. Böylelikle engelliliği dahil ediyor
Merhaba arkadaşlar bende emeklilik hakkı kazandım Ama vergi indiriminden onay bekliyorum. İnş geldiğinde sgk ya emeklilik için başvurucam. Şuan hem hizmet süresi hem prim gün sayısı hemde rapor yeterli Ama mecburen sgk vergi indirimi şartı koştu. İnş bir haftaya kadar işyerine gelir diye ümit ediyorum. Fakat bir soru sorsam banada yardımcı olabilir misiniz? Maddi durumum düşük olduğu için malum bu piyasada nasıl iyi olabilir ki. Yinede hamdolsun Allaha. Sorum şu; emekli maaş hesaplama konusunda banada yardımcı olabilir misiniz uyg. Sgk sayfasından hesaplama yaptım Ama takip ettiğim kadarıyla net bir bilgi değil. Diğer hesaplama sistemi Excel ile olan programdan da ben anlamıyorum. Hatta bir gün oturdum saatlerce uğraştım büyük fark çıktı. Örn: sgk sayfasında 1500 excelde ise 1900 filan. Ama yinede tatmin olmadım çünkü Hem pc olmadığı için tlfndan denedim hemde exelden hiç anlamiyorum. Burdan takip ettiğim kıymetli De-Kont Bey ve BilgiHazinedir acaba yardımcı olabilir misiniz bana. Gerekli bilgileri veririm Tşkler saygilar