Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetler 5 yılda bir yenilenecekmiş!?

gururlu

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
ehliyetler 5 yılda bir yenilenecekmiş .5 yılda bir rapor isterlerse hiç şaşırmam.o zaman pek çoğunun zar zor aldığı raporla aldığı ehliyeti elinden gasp edecekler.ne dersiniz?

İçişleri Bakanlığı, AB'ye uyum ve kazaları azaltmak amacıyla Karayolu Trafik Kanunu'nda değişikliklere gidiyor. o kadar ..zaten düzenleme yapılırken sonrasınıda düşüneceklerini yaptıkları düzenlemelerle beraberinde getirdikleri zorlukları hesaba katıp ona göre adım atacaklar.. devletimiz oluşturduğu yasalar önyargı ile bakmayıp daha olumlu bir bakış sermeniz gerekiyor _gururlu_

uyguladıkları polıtikalar ortada.5 yıl önce ehliyet ve araba almış olanın ehliyetini iptal ediyorlar.insana önce araç kullanma hakkı verip sonra o hakkı gasp ediyorlar.arkasından hastane hastane doktor doktor gezdiriyorlar.bu mudur "düzenleme yapılırken sonrasınıda düşünmek, yaptıkları düzenlemelerle beraberinde getirdikleri zorlukları hesaba katıp ona göre adım atmak.aklıma "işler güçler" dizisinin nakaratı geeliyor. peh peh peh peh peh peh peh.......

[FONT=Franklin Gothic Medium][/FONT]Peh peh peh peh peh
Ne kadar da pişkin hayata ilişkin
Ne kadar da değişik bir o kadar ilginç
Hayatım olmuş işler güçler

Ne kadar da perişan, bir o kadar artist.
Ne kadarda sevecen bi o kadar cingöz..

yeni ehliyet kanunu ile engelilerin durumu ne olacak ?

yeni çıkan kanun ehliyetlerin yenilenmesini şart koşuyo fakat biz engeliler olarak tekrar heyet raporu talep ederlermi bilen arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim..

tayyip amcaya para lazım

Üst Alt