Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetin tahdit edildiği (sınırlandırıldığı) durumunda ne yapabilirim?

Konular
10
Reaksiyonlar
3
geçen sene bursa çekirge devlet hastahanesine h tipi ehliyet için başvurdum hiçbir sınıf ehliyet alamaz raporu verdiler bunun üstüne müdürlüğe itiraz ettim ve bursa muradiye devlet hastahanesine tekrar başvurdum fakat 200-300 lira gibi bi ücret istedikleri için kurula giremedim
kurstan aradılar istediğin şehirden rapor alabilirsin dediler ve bende memleketim afyonkarahisardan özel donanımlı araç alabilir h tipi ehliyet alabilir raporu aldım
bunun üstüne kursa yazıldım sınavı geçtim direksiyonu geçtim dosyamı elime aldım ehliyet çıkartmaya polise gittiğimde sistemde alamaz raporunun göründüğünü ve ehliyetin tahdit edildiği (sınırlandırıldığını) söyleyerek ehliyeti vermedi
şimdi ne yapmam lazım tekrar müdürlüğe mi gitmeliyim ilk hastahaneye mi gitmem lazım polise mi?

O görevli ne yapman gerektiğini söylemedi mi?

Aslında memur istese işlemi yapardı. Ama sanırım başka bir hastaneye sevk etme eğilimindeler...

görevli alamaz raporumu getirmemi söyledi ve o beni sağlık müdürlüğüne bir üstyazı ile gönderecekmiş sağlık müdürlüğü hakem hastahane belirleyecek yeni rapor alınacakmış öyle söyledi bülent bey ben polis bi tanıdıgıma da sordum orda da aynı problem cıktı veremediler memur işlemi yapardı demissiniz ona cevaben söyledim bunu malesef veremiyorlar büyük ihtimalle ilk hastahaneyle alakalı bişey bu. hakem hastahaneye gitmek istememe sebebim doktorun tamamen 2 dudağı arasında olmaktan kaynaklanıyor şayet doktor alamazsın derse bu sefer iş tamamen bitiyor.

Muhammet Kardeşim eğer sana bu doktor ehliyet alamazsın derse sar doktora BİMERE Sağlık Bakanlığına İç İşleri bakanlığına Şikayet et paran varsada tazminat davası aç Engellilere en büyük düşman TIP Doktorlarıdır, Merhamet etmeyene merhamet edilmez Bu ne VİCDANSIZLIKTIR arkadaşım allahınızdan korkun ya

Bülent paşa bu ülkede engelli olmak suçmu ya neden insanların kaderi birinin iki dudağına bakar Şikayet edilecek merciler nelerdir bilgin varmı ___===

abi zaten bende öyle düşünüyorum henüz bi işlem yapmadm ama sağlık müdürlüğü beni hakem hastahaneye gönderir ve onlar alamaz raporu verirse işi yargıya taşımayı düşünüyorum çok haklısın doktorlar konusunda da engelliye resmen ızdırap çektiriyorlar hiç bi işini görmüyolar yüzüne bakmıyolar insan yerine koymuyo genel olarak doktorlar

Hay ben bu bürokrasinin!

VLcK0qR.png

Üst Alt