Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimin üstünde ticari araç kullanamaz yazıyor. Babamın Doblo aracını..?

onlwolf

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
H ehliyet aldım üzerinde ticari kullanamaz-otomobil yazısı varbabamında doblosu var . bu aracı kullanamazmıyım.kullanırsamceza varmı BU ELİYETLE NEYAPAPABİLİRİM tsk..........

Ticari statüde bir araçsa, kullanamazsınız maalesef.

işitme engelli olarak ehliyeti (cihaz ile duyuyosan) B ,(kullanmayıp duymuyorsan) H sınıfı alınır ama mototsiklet ile ticari araç kullanmak yasak. babam L200 model ticari araç olarak kullanır. ben kullanamam ki trafik olmayan yerlerde kullanırım :)

RUHSATİNA BAKMADIM AMA 1,9 JTD............ benim ortopedik noksan yok kafadan ameliyat oldum kafa şakil bozuk ..kulaklar duymuyo kemikyollu işitme cihazı kullanıyorum ...yüzde 80 agır özürlü raporla başvurdum bana bu ehliyeti verdiler .....nekullancam kullanmıcam bilmiyorum BENİM 2TEKER MOTOSİKLETTE VAR ONUDA COKRAHAT KULLANIYORUM AMA H ELİYET YETİYOMUKİ, öylebir bilmeceki cözene helal olsun

h ehliyetinle ne normal nede ticari araç kullanamassın

onu kullanamam bunu kullanamam iyigüzel ......neişe yarar bu H eliyet almakla hatamı taptım ÖNCEKİ b eliyet dahamı iyiydiki.....

Üst Alt