Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimi değiştirirken Sürücü olamaz raporu verildi. Ne yapabilirim?

ekiztahir1985

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mersin'de Ehliyetimi değiştirirken Sürücü olamaz raporu verildi. Ne yapabilirim?

2008 yılında aldığım ehliyet uygulanan sistem değişikliği yüzünden Olumsuz cevap verilmiştir

açıklama:
SürücüAdayları ve Sürücülerde aranacak Sağlık şartları ile muayenelerine dair Yönetmeliğin9.Maddesinin2.fıkrasınına)bendine istinadenSürücü
Olamaz.

sınıfı : H otomatik vites (ilk aldığım raporda 2008 yılında)

bundan sonraki süreç nasıl olacak göreceğiz

engellilik durumu: %45 ortapedik engelli
raporu veren: NÖROLOJİ bölümü

YER: MERSİN (İÇEL)

başından geçen olayları anlatalım birbirimize yardımcı olalım

Son düzenleme:
itiraz etmedim daha Pazartesi itiraz için bulunduğum ilçeden il sağlık müdürlüğüne gideceğim neyle karşılaşacağım konusunda bilgi sahibi değilim bu konuda tercübe sahibiseniz paylaşım yaparmısınız size zahmet

Bende sizin durumunuzdayım, benim ehliyetim 1997 yılından yaklaşık 23 24 yıllık sürücüyüm, sağlık kurulu iptal verdi, aynı gün itiraz ettim, başka bir ile gönderdiler, ordan kurul için haber bekliyorum.

Fakat formda, bunun dışında azla bir bilgisi olan yok sanırım, ikinci kurul sonrası ne oluyor, araçda bulanan tertibak sökülüyormu,
Araç engelliyi taşımalı durumuna mı düşüyor, kimsenin bilgisi yoksanırım, bir kaç gündür yazıyorum, cevap alamadım.

Kanunda da tam belirtilmiyor, iptal sonrası, sadece iki yıl sonra tekrar sağlık kuruluna başvuru hakkı vardır denilmiş,

İki yıl için de araç ne oluyor, engelli hangi durumda değerlendiriliyor, hiç bir bilgiye rastlayamadım...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt