Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetim yok ama araç almak istiyorum. Bu mümkün mü?

nayha87

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba, ben sağ kolumdan engelliyim. şu an henüz ehliyeti almadım. ehliyeti almadan devlet hastanesınden alacağım rapor ile bir araç satın alabilir miyim?

Aracı kendin kullanmak için özel donanımlı şekilde vergi muafiyetli almak istiyorsan, hayır, uygun ibareye sahip H sınıfı sürücü belgesi olmadan vergi muafiyetli araç satın alamazsın.

h sınıfı ehliyet olmadan sıfır araç satın almak?

Merhabalar,
Ben bu hafta H SINIFI ehliyet sınavına gireceğim. Aynı zamanda sıfır araba alma durumum var. Ehliyete başvururken tek hekimden aldığım otomatik vitesli, özel tertibatlı araç kullanır, h sınıfı ehliyet alabilir ibareli raporumu bayiye gönderdim, bati maliyeyle konuştu, olur demişler. sağ kolumda hareket kısıtlılığı olduğu için vites kolu uzatılacak.

Benim sorum şu: ben ehliyetim olmadan, ehliyeti alınca tescil ettirmek üzere (sıfır araçlarda 3 ay içinde tescil ettirme hakkı var) bu aracı ötv muafiyetli olarak alabilir miyim?

tek hekim den alınan raporla araba alamazsınız
ehliyet alabilirsiniz
ötv indirimli araba alabilmeniz için öncelikle Hsınıfı ehliyet almalısınız.

Üst Alt