Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyete hak kazandıktan sonra trafik müdürlügünden randevu alıyor muyuz?
tHe_GaMe Her ilin emniyet müdürlükleri yoğunluklarına göre farklı bir işleyiş düzenliyor bunlardan etkilenmek istemiyorsanız ilçelere yöneleceksiniz. Dosyamı cuma günü aldım bugün aliağa emniyete teslim ettim 20 dakikada işim hazırdı yarın sabahta ehliyetimi alacağım . Kısaca telefon açın konuşun
Bilgiler için çok Teşekkür ederim kendilerini arayip konuşacağım.
Merhaba arkadaşlar
Ben İstanbul Kartal da İkahmetgah ediyorum Ehliyet için ilk defa muracaat ettim. Oturduğum yerdeki İlce emmiyet müdürlügünde randevu almadım İş Yerime yakın bir yerden aldım randevu acaba oturduğumuz yerden mi almak zorundayız yoksa istanbulun tüm ilçce emmiyet müdürlügünden ehliyet için baş vuru yapabilirmiyiz.
Eğer kurstan dosyayı alalı 1 ay geçmediyse randevu almana gerek yok bunu bana emniyette görevli memur söyledi ben ehliyetimi alalı 3 ay oldu gerçi her an yeni kanun ve yönetmelikler geliyor ne zaman ne olacağı belli olmuyor.Birde Türkiye'de istediğin il ve ilçeden ehliyetini alabilirsin.
ehliyet için randevu almana gerek yok ki maliye ye harçı parasını yatır sonra kursdan dosyanı verirler ve sonra emniyette ehliyetini alırsın ben ısparta da öyle yaptım sabah harç parasını yatırdım 13 : 30 emniyet,e gittim ehliyetimi cebime koydum
Büyükşehirlerde Randevu ile alınabiliyor istanbulda randevu sistemi salı çarşamba ve cuma günleri açılıyor sabah 9 da başka illerde nasıl bilmiyorum randevu olmadan ise almıylr artık ordaki memurun vicdanına kalmış birşey