Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet-ruhsat çalınınca tekrar çıkarmaya para alıyorlar mı?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yakınım bi yolculuga çıkarken durakta çantasını unutuyor unuttugunu anlayınca geri dönüyor toz olmuş yani çalmışlar çaldıklarına dair karakolda ifadesi var,kimliklerden yırttı yani masrafsız çıkarabiliyorlar ama ruhsat ehliyet araba anahtarı hepsi çantada bu tür olay başından geçen varmı yakını vs. Yardmcı olurmusunuz..

Merhaba,

Karakola Haber Verdikten Hemen Sonra Ulusal Bir Gazeteye İlan Vermelisiniz..
O Gazete İle İlgili Birime Gidip Zayi Olan Herşeyinizi Çıkartırsınız..

Kolay Gelsin..

Gazeteye vermeye gerek yokmuş artık karakoldan öyle dediler,karakol yazı veriyor o yazıyla kimlik ücreti alınmıycak die yazıyor ama ruhst ehliyet masrafları yazmıyor ..

sagol kardeşim ilgilendigin için allah razı olsun,senin yada yakının başından geçtimi böyle olay,YANİ BİLGİN VARMI

Amin Cümlemizden İnşallah..
Bilgim Olmasa Derdim Ne de Yazayım Allah'ın Aşkına..
İlan Verin Vermeyin, Ben Vermeniz Gerektiğini Biliyorum..
Çünkü Bende Bu Sektörde Görev Yapıyorum..
Bilgilendirmek İstedim Ama Israrla '' Bilgin Var mı ? '' Diyorsunuz..
Yazmaz Olaydım..

Aga sen beni yanlış anladın ben bilgin varmı derken itici amaçlı demek istemedim bilgin varsa tamamını paylaşırmısın anlamında demek istedim yanlış anladın kusura bakma kırdıysam..

Ne yaptınız? Güncel bilgilerinizi buraya yazarsanız, bizler de yararlanmış oluruz

başkanım kimlik çıkarmada karakoldan alınan tutanaga bakarak kimlik ücreti almıyorlar,ama ehliyet+ruhsat+trafik tescil belgesi ücretleri şuanki fiyat neyse o şekilde alıyorlar,egerki ruhsatta muayene tarihi geçmiş yada yakınsa mecburi onlarda yaptırılıcak allahtan muayene sigorta falan tamdıda kurtardık..

yeni ehliyet çıkarma ücreti 87.5 tl (ehliyet kartı ücreti)
artık gazeteye ilan vermek gerekmiyor. direk şahsın kendisi emniyetten çıkarabilir.Ruhsat konusunda bilgim yok ama aşağı yukarı aynıdır o da emniyetten halledilcek nasıl olsa... kolay gelsin

Üst Alt