Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet raporunu en kısa sürede nasıl alabilirim?

yaseminonder58

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben işe başlıcam son 10 günüm ve acil ehliyet için rapor almam lazım randevu süreleri çok uzun nasıl halledicem bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz bi önerisi olan varmı :(

yaseminonder58 sonuçları bende merak edıyorum detaylıca paylaşır mısınız eger kı alırsanız inşallah alırsınız

İnşallah ya tabi ki paylaşırım bütün özel hastaneleri arıyorum şimdi ben dönücem sizede

Şimdi bi özel hastane verdiğini söyledi İstanbul Avcılar Anadolu Hastanesi veriyomuş H sınıfı için rapor :) @emreylcn

Tekrardan İstanbul Güngören Özel Meltem Hastanesi'de ortopedi göz dahil H sınıfı için rapor veriyomuş arkadaşlar aklınızda bulunsun

Sürücü kursuyla öğlen görüştüm hiçbir poblem olmayacağını söyledi ona istinaden bende özel hastane buldum .

Araç alırken tam teşekküllü hastaneye gidicem zaten gene de sıkıntı çıkarırlar mı ?

Sadece ehliyet içinse riske girmiş olursunuz. Yani şöyle ki, çok tartışmalı ve doktor kontrolünde ehliyet alabileceğinize karar verilmesini gerektirecek, kısıtlılığın kritik ya da tartışmalı olacağı kas hastalığı vs. gibi durumlar yoksa kabul edilebilir. Ama son karar emniyet'in tabii ki.

Ahh yaa.. Bi bankada yeni işe başlıcam sürekli izin almak istemiyorum ben daha yeni engelli raporu çıkardım acemiyim biraz bu konuda töleranslı davranır mı çalıştığım kurum bunu merak ediyorum .. En iyi yarın arayıp sormak :(

Üst Alt