Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için verilen raporu Emniyet'e verdim. Aslını geri alailir miyim?

mb21

Yasaklı Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
0
ehliyet için sağlık raporu aldım.aslını trafike verdim.şimdi ben aslını nasıl alabilirim.yeniden heyetemi girecem.bilgisi olan varsa yazsa iyi olur.yada trafikten aslı gibidir ile değiştirmelerini istersem kabul ederlermi?

Emniyete vermeden önce noterden bir örneğini çıkarsaydın keşke. Emniyete rica et ama sanmam versinler.

İyi de ehliyet için istenen rapor sağlık kurulu raporu formatında olmayıp sadece sürücü olur raporudur ve ehliyetten başka hiç bir işe yaramaz. Bu raporu neden almak istiyorsunuz anlamadım.

mb21 Kayseride TSE özel tertibatı onaylamak için benden sizin bahsettiğiniz raporun aslını istedi. Dediğiniz gibi raporun aslı emniyette. Elimde aslı gibidir vardı ve TSE bunu kabul etmiyorum orjinalini görcem diye tutturdu. Bizde rica ettik emniyetten aslı gibidiri verdik raporun aslını aldık. Ancak aracı kayseriden almaktan vazgeçtim :D uzun lafın kısası rica edersen aslı gibidir yaptırıp verirsen sorun olmaz. zaten arşivde duruyor o evraklar.

raporun kullanım amacı: ''h sınıfı ehliyet alabilir,özel tertibatlı araç kullanabilir''diye belirtilmiş.
benim kullanım amacım yurt dışından araç getirtmek.
bu rapor araç ithali amacıyla kullanılabilinirmi?yada yurt içi alımında,yoksa raporda ''araç içindir'' diye belirtilmesimi gerekir?
yani ben,araç almak için (yurt içi veya yurt dışında)rapormu almam gerekiyor?

Usta bende kursa verdim şuan kursta dersler sonraki ay başlıyo kurs bitiminde veriyorlarmı raporu geri ?

Bıktım

Emniyet ki verdi ve aslı gibidir ile iş gördü, TSE kurs zaten verir...

Üst Alt