Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için sağlık raporu hastane seçebilir miyim?

Konular
65
Reaksiyonlar
320
Aile hekimi bulunduğum ilin herhangi hastanesinden sevk alır mıyım ehliyet için raporda yoksa en yakın hastaneye mi sevk eder?
Ehliyet için sağlık raporunu ilçeden almak istiyorum. Beni istediğim hastaneye sevk eder mi?

Sevk dediğiniz şey hastane belirtilerek yapılan bir işlem değil. Hangi bölümlere gitmeniz gerektiği belirtilir o kadar. Sonra istediğiniz hastanenin heyetine gidebilirsiniz

@HuYSuz79, Peki ehliyet raporu için heyete girmek şart mı? Yani sevk ile yetkili tek hekimden ehliyet raporu alamaz mıyız?

Aile hekimi DH psikiyatri pol.e sevk etti, vezneye 300tl yatırdım, barkod verdiler, 2. kat pol.e çıktım baktım ki ekranda adım yazıyor, girdim, merhabalaştık dr hanımla, birkaç soru sordum, çıktıyı alıp elime uzattı baktım 1. grup sürücü olur raporu sevindim epey:) ve ayrıldım hastaneden. Totalde git gel ve beklemeler hariç 7 dk ancak sürmüştür.

@berke26, Heyet dediğimizin adı heyet :) Hastanenin sağlık kuruluna gidiyorsunuz, 1 hastalıksa ona göre vezneye ödeme yapıp tek bir doktordan alıyorsunuz onayı ama heyete bakan doktor veriyor yani onayı sonuçta.
@Şamil676767, Reçete gibi böyle kısa bir süresi olduğunu zannetmiyorum

Üst Alt