Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için raporun kullanım süresi kaç aydır?

by_mhmt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benimde sol kol dirsek altı ampute h sınıfı ehliyet için başvurdum h sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı araç kullanır diye olumlu sonuç aldım sürücü kursuna gidip sınavlardan geçtim ehliyeti almak için gittiğim emniyet müdürlüğü raporun günü geçmiş yeni bir rapor almamı istedi bu olay 2011 yılnda oldu ve o günden beri olumlu bir rapor alamadım. bununla ilgili yardımcı olacak kimse var mı.

Ehliyet almak için kullanamazsınız 1 yıldan fazla raporları, ama zaten sol koldan engeli olanlar yurt içinden araç alırken vergilerden muaf olamazlar, yalnızca yurtdışından alırken muaf olabilirsiniz.

h sınıfı ehliyet

Ben indirimli araç almak istemiyorum sadece ehliyet almak istiyorum

1 yıldan eski raporları kabul etmiyorlar yeni sağlık raporu çıkararak B sınıfı veya H sınıfı ehliyet alabilirsiniz.

çok bir hastane sol kola ehliyet alır diye rapor vermiyor

slm kardeş ben bende kayseri devlet hastanesinden alamadım bırde sansımı nevşehir devlet hastanesinde denedim ve aldım en sonunda ehliyet raporumu işlemlerimi tam 1 saat içinde bıtırdım aynı gun içerisinde aldım raporumu alamıyanlar bırde orda deneyın sansınızı derim simdi ehliyetim cebimde

Kayseri zaten bu konuda mimli! Başka şehirlerden işlem yapmaya çalışın

Üst Alt