Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için özel hastaneye gideceğim. Öncesinde aile hekimine gitmeli miyim?

sonerorçan

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
yarın özel bir hastaneye gitmek istiyorum. aile hekimine gitmem gerekirmi ? otomatik vites özel tertibatlı araç kullanır raporu almak için. sonra o raporla il sağlık müdürlüğüne gitsem ordaki sağlık kuruluna girebilirmiyim.devlet hastanesinin prosüdürlerine takılmak istemiyorum.

O raporu yanlızca devlet hastanesi ve üniversite hastanelerinden alabilirsin ayrıca aile hekimide veremez

ama özel hastanelerde yazıyor

hastaneyi aradım veriyoruz dedi

zaten aile hekimine gidipte işi uzatmayayım diyorum kısa yoldan özelden alıyım diyorum

bülent abim benim nasılsın benim mevcut b sınıfı sürücü ehliyetim var bunu engelli b sınıfı ehliyete çevireceğim şunu yapsam olurmu ben aile hekimine başvurayım o beni sevk etsin bende özel hastanenin yolunu tutayım ordanda otomatik vites özel tertibat yazdırayım sonrada il sağlık müdürlüğünemi sevk ettireyim. nolur cevap ver

bülent abim önce ehliyetimi halledeyim ha yetkili hastaneden raporumda var ama vergi indirimi kullanıyorum kişisel aldığım sürekli % 64 raporumda var ama bu ötv otomatik vites özel tertibat için özel hastaneyi tercih edeyim diyorum . araç için şimdilik düşünmüyorum erteledim ikinci el bir araç düşünüyorum .tşk ediyorum abi

Üst Alt