Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için hastaneden sevk olmadan il sağlık müdürlüğü komisyonu işlem yapmıyor

KÜREKÇİ

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Aile hekimliğinden sonra uzman hekim ve hekimlerin sağlık raporu hazırlanmasında özelikle özel hastanelerde raporun yanında il sağlık kuruluna sevki uygundur diye ek yazı isteniyor.İl sağlık kurulu o yazı olmadan raporu kabul etmiyor.İstanbul il sağlık müdürlüğü tarafından.

BEnden istedıler .. Ancak benımle beraber giden baska bır arkadas da o yazı yoktu kabul ettıler. Siz uzman hekım degerlendırmesınde sakatlık tanısı yanında sürücü olur , komısyona sevki uygundur yazdırın . Sorun olmaz.

İstanbul'da il sağlık müdürlüğü Avrupa yakasında Çemberli taşta Asya kıtasında oturanlar ve uzakta olanlar için sıkıntı raporu veriyor eline ek yazı getir diyor bu yazıdan çoğunluğun haberi olduğunu sanmıyorum özelikle özel hastaneden alanlar için önemli ek yazı alınsın il sağlık kuruluna diye bu yazı olmadan olmaz diyorlar.

Evet arkadaşlar aynısı banada oldu medipol mega hastanesi nden sevk olmadığı için kurul dosyamı kabul etmedi tekrar hastaneye gidip sevk aldım. Kabul ettiler. Geçen hafta dosyamı bıraktım hala aramadılar.

Üst Alt