Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için benden ayrıca bir rapor istenir mi?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benimde değişik bir sorum olacak ` sürekli raporum var ortopedik. yürüyebiliyorum fakat aksayarak.H sınıfı ehliyet almak için 2014 yılı içinde kursa yazılmayı planlıyorum.raporum daha yeni 3-4 aylık fakat üzerinde rapor oranı ve süreklidir ibareleri var bunun dışında özel araç kullanabilir gibi bir ibare yok.Fakat işin ilginç yanı rapor ön başvurusunda bulunurken doldurduğum formda vergi indirimi,erken emeklilik ve özel tertibatlı araç ehliyeti şıklarınıda işaretlemiştim.Kısacası ehliyet için kursa yazılırken emniyetten veya sürücü kursundan benden ayrıca özel tertibatlı veya otomatik vites araç kullanabilir raporu isterler mi.Rapor çıkartmak zaten başlıbaşına bir dert tekrar hastanelerde sürünmem gerekicekmi acaba? yoksa aldığım rapor ehliyet içinde geçerli olacak mıdır? cevaplarınız için çok teşekkür ederim..

ehliyet alman içn yterli ama araç alamazsın o raporla ehliyetini aldıktan sonra tam teşekküllü bir hastanede muayen olup engeline uygun bir rapor hazırlıycaklar sol bacaksa otomatik diğer yerlerindeyse tertibatlı şeklinde, aldığı raporda nasıl bir araç alacağın yazmazsa hem vergi dairesinden hemde trafik tescilden onay çıkmıyor..

Çok teşekkür ederim Nasibe Hanım.Aklıma takılan sorunun cevabını sayenizde öğrenmiş oldum.. Anlaşılan ehliyeti aldıktan sonra bana yine hastane yolları gözükecek.:(

En nefret ettiğim yer varsa oda hastaneler.. içeriye girdiğim anda psikolojim alt üst oluyor hele ki o koridorlardaki garip ilaçımsı koku yokmu beni bitiriyor:((

nasibegül hanım raporunda h sınıfı ehliyet alabilir şıkkı işaretlenmemiş nasıl ehliyet alabilir araç alabilmek içinde özel tertibatlı araç kullanabilir şıkkı işaretli olması lazım

Ehliyet için de özel donanım vb. atıf olması şart raporda. Aksi halde ne ehliyet ne de araç alımında kullanılabilir.

Üst Alt