Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için alınan sağlık kurulu raporları konusunda en anlayışlı komisyon hangi il?

Hayatmücadelesi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba dostlar. Bn hsmn hastayım. Periferik sinirlerde problem var. Eğer hastalık trafikte tehlike oluşturacak derecede ilerlemiş ise sürücü olamaz deniliyor. Bn su an gayet rahat araç kullanabiliyorum. Ehliyeti değiştirmek için komisyondan randevu almıştım ama iptal ettim direk surucu olamaz denir diye. Benimle ayni durumda olup raporu olumlu sonuclandiran var mı?

Bize sürücü olamaz raporuna verebilirler hastalık trafiği tehlikeye sokacak kadar ileri derecede ise. Ama şu duyduğuma göre direk olamaz diyorlar. Ehliyeti değiştirmeye korkuyorum Çünkü g gayet raht araç kullanıyorum

Bugün istanbul il komisyon una girdik gayet anlayışlı lar

Allah'tan engellilerin hayatını kolaylaştırmak için uğraşıyorlar (!) birde uğraşmasalar ne olurdu halimiz...

ehliyet değiştirme süreci neden diğer sürücüler gibi olmuyor yeniden heyetti rapordu uğraşılıyor denetimse denetim 2 yıl 3 yıl gibi muayaneye çağırsınlar arabaya vize yapar gibi baksın göndersin uygunsa heyet işi çok stresli...

Üst Alt