Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için aldığım sağlık raporu ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

swimmer1

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba Herkese,

aşağıdaki rapor ile ötvsiz araç alabilir miyim?

Bende merak ediyorum bu konuda bilgisi olan yokmu

swimmer

Sürücü raporu ile araç alınamaz. Araç alımı için doğru ibareler ve oran bulunan engelli sağlık kurulu raporu gerekir

OturanBoğa

+26 Keşke tek raporda hepsi yapılsa ama malesef, ehliyet alım raporu maliyede hiç bir işinize yaramaz. Dolayısıyla yüzde oranları yazan heyet raporu gereklidir.

Benim normal ehliyetım var ama % 91 Engelli rapora sahibim herhangi bir problem yok el ve ayaklar'da engelli raporu ile araba alabilirmiyim ötv den vs yararlanabilirmiyim.

bu rapor banada şüpheli geldi

JoshNyc
%91 Raporunla ÖTV siz araç alabilirsin direk raporla bayiye gidilecek onlar işlemleri yaparlar.Ehliyetini işlemlerde hiç göstermiyeceksin sadece raporla işlem yapılacak.

Kürekçi Yani problemsiz bir şekilde alabiliyorum doğrumudur. Ehliyetle bir ilgisi yok yani konunun

Aynen alabilirsin ehliyetle ilgisi yok.Sadece raporu bayiye vereceksin.

Sende sağol kolay gelsin.Eyer bayi ne sakatlığın var derse %90 üzeri raporlarda sadece oran aranıyor bu yetiyor açıklaması yaparsın.

Benim raporum devamlı şıkkı işaretli olan rapor % 91 arabaya endeksli bir şey yok yani onun için dedim.

OturanBoğa

Sayın hocam, eski tip ehliyetimi kaybettim. Yenisine geçmek için sağlık raporu istiyorlar. Bunu özel hastanelerden temin etsek oluyor mu ?

JoshNyc[FONT=sans-serif]
[/FONT]
Araca endeksli ibaraye gerek yok sadece oran yetiyor en yakın bir bayidende bilgi alabilirsin.

perseküsyon
Aile hekimi bir resimle gidlicek.Uzman hekim özel hastaneye gidilebilir.İl sağlık kurulu heyete girilip kodlar işlenecek.Trafik tescil müdürlüyüne müracat.

Üst Alt