Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için 102-35.04-78 kodları verildi. Şimdi ne yapmam gerek?

bertan

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar il sağlık müdürlüğünde heyete girdim 102,35.04 ve 78 kodları verildi ilk kez ehliyete başvuracam şimdi ne yapmam lazım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

102- Ambulans ve Ticari araç kullanamazsın
35.4- Direksiyondan sağ eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları temin etmen lazım.
78 - Sadece otomatik vitesli araç kullanabilirsin.
Sıkıntı yok ehliyetini alabilirsin araç kullanmak için bu şartlara uyduğun sürece.

Google yazın Ehliyet kodlama diye çıkıyor.

Yeni yönetmelikte artık özel hastanelerde ehliyet için rapor verelibilyor ben kendim özel hastaneden aldım raporu ilsağlık kabul ediyor.

Emekçi kardeş 35.04 kodu nedir nasıl temin edebiliriz bunu bilgin varmı ?

[FONT=sans-serif]35.04 kodu nedir nasıl temin edebiliriz bunu bilgin varmı ? Bende merak ediyorum nasıl bişeydir.[/FONT]

bertan kobra3452

35.04 şu olsa gerek: bkz

ithal-sinyal-kolu.jpg

buna ne gerek var acaba. sanki insanlar direksiyonu tutarken hep 9.15 pozisyonunda tutuyor. tek elle direksiyonla sürüyoruz aracı çoğu zaman. engelli olmak bu kadar zor bu ülkede. bir siyasetçi de çıkıp kardeşim bu engellilere neden eziyet ediyorsunuz demiyor.

vallahi çok araştırdım bir sonuca ulaşamadım ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan arkadaş yok mu

Üst Alt