Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet almak istiyorum. Öğrenme amaçlı araç almak istiyorum ne yapabilirim?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
sa ben ehliyetimi daha almadım ama bu ay ehliyet kursuna başlıcam ehliyetim olmadan nasıl araç ala bilirim yani şöyle bişiy öğrenme amaçlı bir araba almak istiyorum düşünce fikirlerinizi söylerseniz sevinirim...

Ankara İlinden Tüm Araçlar - Araba.Com

Ankaradan alınabilecek otomatik vitesli ucuzdan sıralamaya bakabilirsin, gerektiğinde forumdaki arkadaşlar araç tavsiye edeceklerdir...

Bende suziki marka küçük bir arabaya binmiştim direksiyon eğitim ve sınavında, onlarada bakabilirsin. tam hatırlamıyorum arabanın tam ismini....

tertibat yazmamışsınız ama eğer tertibatlı araçtan bahsediyosanız bildiğim kadarıyla ehliyetsiz tertibatlı araç alamazsınız.tabi benim söylediğim yasal olarak.

tertibat taktırcam otomatik bir araç almak istiyorum ucuz bişeyler brodway gibi sadece eğitim amaçlı kullancam mahalle de boş yerlerde..

brodway uygundur ..başkasına zarar vermeden ,ağaca da duvara da hafifden toslasan fazla masraf çıkarmaz.. öğrenmek için birebir .

Broadway 'in otomatik vites versiyonu yok bildiğim kadarıyla..

Ehliyet olmadan özel donanımlı araç alamazsınız. Bence araç almaktansa aracı olan birinden sürüş eğitimi için kiralayın.

Üst Alt