Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet alırsam emekliliğim iptal olur mu?

çotanaklı_28

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar size ehliyet hakkında bisey sormak istiyorum. Epilepsi hastasıyım dört yıldır tedavi görüyorum ve ehliyet alabilir raporu aldım nöroloji doktorundan ama ben erken emekli oldum engelli raporu ile acaba ehliyet aldığım zaman emekliliğim iptal ederlermi hocam rica etsem soylermisiniz

Ehliyetin emeklilik le alakası yoktur ehliyet raporlarında yüzde yazmaz

@bilgeadam,
Hiç belli olmaz, burası Türkiye, aynı rahatsızlık dan dolayı emekli olduysa, tedavi görüp iyileşme varsa, şimdi herşey dijital,
Başkasının adına sorar gibi yine de sgk ya bir sorun derim. İşi tehlikeye atmamak gerek. Her engelli emekli olabiliyor ama, her engelliye ehliyet verilmiyor, ehliyet için daha az engelli hatta sağlıklı olmanız gerekiyor desem yeridir. Ehliyet almak daha zor. Ehliyet alıyorsanız sağlıklı gibi birşey oluyorsunuz.
Siz kesin SGK ya sorun derim, bende SGK nın kendi personeliydim, emekliliğimde kendi personeline dahi zorluklar yaşattılar.

Üst Alt