Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EGM'ye atananlar buraya..?

Neden mi
Teknisyen yardımcısı kadrosu engellilere uygun bir kadro değil
Teknisyen yardımcısının görev tanımı ucu açık bir şekilde hazırlanmış, yapacağın iş amirinin iki dudağının arasında
Genelde yaptıkları işler;
Çaycılık, garsonluk, bahçe işleri, kaloüfer, yemakanede bulaşık yıkamak, becerine bağlı bakım onarım işleri..... vb. Hafta izinleri ve çalışma saatleride aynı şekil 7 gün içerisinde iki gün hafta izni, 24 saat içerisinde 8 saat. Amirinizin uygun gördüğü günler ve saatlerde çalışırsınız.(anayasaya göre engelli memura gece görevi yazılamaz" diye biliyorum)

Birde tayin konusu var
657 memurlar kanununa göre engelli memur tayin hakkınız var ama egm nin yardımcı hizmetler yönetmeliğinde böyle birşey yok.

Kusura bakmayın moralinizi bozmak istemezdim ama bunlara hazırlıklı olun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar polisevinde konaklayacak olursanız %50 indiriminiz var aklınızda olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lojman kesintim ne kadar emin değilim ama vergi indirimi ile beraber tahminim 2500 ü bulyor

Bende bekarım, lojmanlarda uygun boş daire varsa ortalama onbeş yirmi günde çıkar

Çalıştığım il de genelde bekarlara birinci katı veriyorlar

Başvuru çok olursa iki üç bekara bir lojman veriyorlarmış

sen tekmi kalıyon kaç para kaç 1+1 mi daire doğalgazlımı

[FONT=sans-serif]Somrcp tesekkürler[/FONT]

Tek kkaldım, 150 diye hatırlıyorum, 2+1 sobalı

Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması ne zaman biter,ne zaman bi sonuç alırız çok uzadı bu iş .??

emniyet genel müdürlüğü

benim 3,5 ay sürmüştü

Üst Alt