Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitim durumumla ilgili olarak tercihlerde yöksis sorunu!?

ra198606

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Bir Türkiye klasiği ile karşınızdayım...
Arkadaşlar ben önlisans mezunuyum sınavada o kategoriden girdim ama bu gün tercih için baktığımda bana önerlen kadrolar hep ortaöğretim mezunları için ayrılan kadrolardı ve ais sayfasından eğitim bilgilerime baktığımda mezun olduğum lise ve şu an okumakta olduğum açıköğretim bölümü görünüyordu... hemen ösym çağrı merkezini aradım ve bana bunun mezun olduğum okuldan hallolacağını söylediler ... mezun olduğum okulu aradım onlarda rektörlüğe mail atacaklarını bununda 1-2 günü bulacağını söylediler... hiç bir şekilde tercih yapamıyorum bu sorun 1 - 2 güne hallolur mu ? bir de hallolması durumu8nda tercihlerin atamalrında bi sıkkıntı yapar mı ???
bu nasıl iştir anlamıyorum hem önlisan mezunu diye sınava al hem de mezun olduğun olduğun gözükmüyor diye tercih yaptırma aklım almıyor...

Elinde diploman varsa sana en yakın ösym merkezine git diplomanı göster. Onlar ösym merkezi ile gerekli iletişimi kurup sorununu hallederler. Adli makamların çözeceği bir sorun değil bu. Daha bir hafta var tercihlerin bitmesine evde oturup sorun çözmelerini bekleme kardeşim. Git başlarında bekle sorun çözülene kadar..

ankiloz

ösym yi aradım bunu sadece mezun olduğum üni. rektörlüğü sisteme girerek yapıyormuş diplomayla başında durmakla olmuyormuş yani...

ra198606
İyi o zaman kardeş. Sen bekle mezun olduğun rektörlük sisteme girip halletsin..

eğitim bilgilerdne mezun gözükmez sen tercih yapamazsın bunuda okulun yöksis sistemine girmesi gerek cok kolay bi işlem aslında ögrenci işleri hallediyor onlar hallettikten sonra senninde eğitim bilgileri yazan yere girip eğitim bilgilerimi e okul/yöksis den güncelle ye basman gerekiyor. Ösym kordinatörlüklerine diplomayı götürsende yapmıyorlar bilginize

sorun halloldu arkadaşlar ilginize teşekkür ederim...

Üst Alt