Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitim Bilgisi görünmediği için tercih yapamıyorum!?

bekone

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
7
Merhaba arkadaslar ilk defa tercih yapacaktım ama karşima böyle bir yazi geldi ''Aday İşlemleri Sistemi'nde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.''

bu durumda ne yapmam gerek tesekkur ederim

EKPSS'ye başvururken hangi mezuniyet ile başvurdunuz ve şuan hangi kadroları tercih etmeye çalışıyorsunuz?

bekone

Eğer sınava girerken herhangi bir bölümden/okuldan mezun olurum vasfı ile girmişseniz, okul durumunuz bitti ise güncelleme yapmamışsanız veya okulunuz bitmedi ise , tercih yapamıyorsunuz.

efendim ben ilk ögretim mezunuyum sinava girmedim kura ile başvuracaktım

İlköğretim dediğiniz 8. sınıfı tamamen bitirmektir. Siz diğer başlıklarınızdan birisinde 7. sınıf terk olduğunuzu söylemişsiniz. Sonradan tamamlamaya yönelik bir başvuru vs. yaptınız mı? Gördüğüm kadarıyla kılavuzda tüm nitelikleri, yani 8. sınıfa kadar bitirmenizi istiyor. Eğer bu tamamlamayı yapmamışsanız tercihte bulunamazsınız diye anlaşılıyor.

Anladim peki şimdi ne yapmam gerek efendim

ÖSYM ile görüşebilirsiniz. 8. sınıfı bitirmediğiniz için kura başvurusu yapıp yapmayacağınızı sorabilirsiniz. Anladığım kadarıyla kadro açmamışlar, yalnızca 8. sınıf mezunlarına açmışlar.

Üst Alt