mrb adım savaş Alanya da yaşıyorum siteyi yeni gördüm ve bi sorunum hakkında yardım isteyeceğim anlatma detayı çok uzun surer kısaca 2005 ten beuyana B sınıfı ehliyetım var gecen sene E sınıfına yukselttim bir süre E ehliyetimlede çalışmaya devam ettim yaptığım iş kendi işim fakat araba kullanamamak çok sıkıntıya düşürüyor beni mesleğim turizm firması ve şöförlük yanı hayatımı ehliyetimle kazanıyorum
bir polis memurunun mutlaka özürlülerle bi sorunu var ki eveliyatından hiç tanımam bisuru sıkıntı cıkardı ve ora bura hakem hastane derken ehliyetımı H sınıfına çeviriyolar fakat özrüm bu kas testi ile rapor altına alınmasına ragmen maalesef önyargı denen illeti aşamamam neticesinde geldiğim durum bu şu an H ehliyeti teslim almadım fakat çagırıp almamaı isteuyecekler
sorum şu bu sakatlık oranıyla bana H ehliyet verilmesi yasalmı ki ben bunu istemiyorum
bide verilen hak geri alınabilirmi,:?????
tşkr...
bir polis memurunun mutlaka özürlülerle bi sorunu var ki eveliyatından hiç tanımam bisuru sıkıntı cıkardı ve ora bura hakem hastane derken ehliyetımı H sınıfına çeviriyolar fakat özrüm bu kas testi ile rapor altına alınmasına ragmen maalesef önyargı denen illeti aşamamam neticesinde geldiğim durum bu şu an H ehliyeti teslim almadım fakat çagırıp almamaı isteuyecekler
sorum şu bu sakatlık oranıyla bana H ehliyet verilmesi yasalmı ki ben bunu istemiyorum
bide verilen hak geri alınabilirmi,:?????
tşkr...