Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-Devlet sitesinde emekli maaşım görünmüyor. Sebebi ne olabilir?

karatas_52

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bişey soracam ben devlet şifremden her ay girince emekli maaşım gözükürdü 26 sında alıyorum maaşı ayın başında ek ödme gözükürdü 17 sindede maaş bu ay şubat ayında hiç bir şey gözükmüyor neden acaba

bilgisi olan cevap yazarsa memnun olurum

Eskiden Maaş bilgisi görünmüyordu, şimdi Ödeme bilgisi görünmüyor, bence sistem değişikliği sen kafana takma, zannedersem herkesin ödeme bilgisi o şekil gözüküyor. :)

az önce baktım, gözüküyor :)

buay devlet şifresinde mekli maaşı gözükmüyor gözüken varmı ek öedme ayın başında gözükürdü

Şu anda denedim, maaşım görünüyor

babam yeni emekli olduda bu ay ikinci maaşı olacak.net aylık tutarınıda bilmiş olacağız bu ay.
neyse e-devlete baktım ek ödeme miktarı 75 tl olarak görünüyor.ek ödeme maaşın yüzde 4 ü oranında veriliyor galiba.öyle ise 1875+75 tl ek olmak üzere net:1950 tl midir maaşı?

Ek ödemeye bakıp maaşı hesaplamak çok doğru olmayabilir dicem ama, evet, benim maaşıma baktım şimdi, 41.59 TL ek ödeme görünüyor, maaşım da 1,039.64. Yani tam olarak doğru çıkıyor % 4 hesabı.

Yeter ki 75 TL bir aylık ek ödeme olsun. Bazen birikmiş ek ödeme de olabiliyor...

değerli abim, 1039 tl+41,59 tl mi alıyorsunuz.

benim hesapladığım maaş babamın maaşı.
ilk ay evet birikmiş ek ödemelerde 128 tl idi. ama bu ay görünen sadece 75 tl ve bu sebeple birikmiş felan olmaması gerekiyor. benim hesabıma göre 75 tl ek ödeme görünüyorsa maaş 1875 tl. ama 1875+75 mi yoksa sadece 1875 mi onu kestiremedim.

şimdi bende göremedim ayın 20sinde alıyorum 17 veya 18zinde görünüyor bazen geç bazende erken görünüyor

Arkadaşlar e devlette emekli ödeme bilgisi bulunamadı diyor sizdede durumlar aynı mi

Üst Alt