Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DYS sistemindeki son durum ne ifade ediyor?

pcaspcas

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
5
Merhaba engelili emeklililk başvuru sonrası

dys de takip ediyorum. en son gördüğüm hareket ankarada sağlık kurulundan çıktıktan sonra başvuru yaptığım merkeze evrak gönderilmiş.

bu ne anlama gelir.

toplam 20 gün oldu. chatgpt sevk veya hakem olsa kesin ifade olurdu. olumlu işaret diyor :) tam olarak ne anlama geliyor. bana sanki sevk gibi geliyor az ihtimalde olumlu karar.

@pcaspcas, karar çıkmış demektir kardeşim ama 20 gün oldu diyorsun o kadar günde kuruldan dosya çıkmaz ne zaman başvuru yapmıştın acaba

15 ocakta başvurdum. banka çalışanıyım. herşey netse niye çıkmasın.

bu dys de ki bilgilerde ordaki memurun şöyledikleride tutarlı değil. arıyorum kurula yeni gelmiş sıra bekliyor diyor.

Son düzenleme:
@güllerin efendisi, Benimde 20 ocakta bölge saglik kurulunda gözüktü ne zaman sonuçlanır acaba istanbul ve Ankara falan değil

Acaba Bayram geçsin diye mi dusunuyorlar,herşey düşünüyorum artık

Merhaba %49 raporum var SGK Ocak 16 başvuru yaptım dosyam halen bölge sağlık kurulunda görünüyor arıyorum cvp aynı

Üst Alt