Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük öz benlik saygısı sorunu!?

[NirvaNa]

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
103
Arkadaşlar düşün öz benlik ve öz saygı sorunum var böyle bir toplumu başarılı görüp bu özelliği fazla olan insanların bu Tür deneyimleri nasıl yüksek olabiliyor

Öncelikle bulunduğunuz ortam bu konuda önem arz ediyor... farkındalıgınız ve kulturunuz yaşadığınız yere göre yüksek kalıyorsa ne yazık ki insanlar sizi aynı seviyeye indirgemeye çalışıyor.... Özellikle arkadas cevrenizi iyi secin....eger arkadaş edinmek problemse gidebilme imkanınız varsa yaratıcı drama kurslarına yazılın derim...yada dil kurslarına yazılın ama konuşma ağırlıklı olanları tercih edin...topluluk önünde ne kadar çok kendinizi ifade edersiniz okadar özguveniniz yukselir...insanları etkilemek içşn davranış kursları da var ama ben pek inanmıyorum onlara

Eğitim alarak meslek ediinmek ve istikrarlı şekilde çalışmak... İşlevselliği arttırır. İhtiyaçların karşılanması için maddi imkan sağlar Kişi zamanla iletişim becerilerini de geliştirir. Özgüven seviyesi yükselir. Ondan sonra hayattan keyif alınmaya başlanır.

@[NirvaNa],
Kişisel bakımınızı düzenli yapın ve kişisel gelişim kitapları var bunlara çalışarak dışarıda sosyal ortamınızda deneyebilirsiniz her geçen gün yol kat ettikçe daha iyi hissediceksiniz.

@[NirvaNa],
Bir umuttur yaşamak.

Üst Alt