Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük kadro için 12 Temmuz Çarşamba günü, Saat 13:00'de Ankara Güvenpark'ta buluşuma

spycode

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Kamuda 25 bin engelli kadrosu boşken bize verilen 2.545 kişilik kadro sayısını kabul etmiyoruz! 12 Temmuz Çarşamba günü, Saat 13:00'de Ankara Güvenpark'ta buluşup Meclise yürüyeceğiz! Kamuoyuna duyurulur.

Türkiye Engelliler Platformu

imkanı olanlar mutlaka katılsınlar

imkanımız yok kardeşim olsa katılrdık ama imkanı olan kardeşlerimizin katılmasını rica ediyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.

işe yaramaz ke-mal 450 km yol yürüdü ne değişti hiç gerçi onun yürüyüş amacı farklıydı ama neyse boşa ugraşmayın kamuda 25 bin engelli açıgı var diye 10 bin kadro veremezler ya şimdi 10 bin seneye 10 bin eee ondan sonra kamudaki engellilerin emekli olmalarını bekleyecek o zaman sınava giren arkadaşlar sayı bencede çok az en az bi 4000 olsaydı orta yol bulunurdu

bence bu atama için degilde yıl sonunda 3. atam için birşeyler yapılmalı sonucta sürekli yapılmış bu 3. atama

sayının 4-5 bin aralığında değiştirilmesi için çabalar ya da 3. atama sözünü almak için ankarada bulunan eş dost akrabalarınızı davet ediniz lütfen

Ankara da olan kardeşlerimizin destek olucağını umuyorum biz sosyal medya üzerinden, bimerden, cimerden, imza toplayarak ne gerekiyorsa yapıyoruz bugün kılavuz yayınlanır belki zor bu atamaya ama 3.atamayı kesin yapıp iyi bir kontenjan vermeliler..

2002 yılında 5.777 olan engelli istihdamı 2017 yılında 48.947 olmuş.

Kamu kurumlarında hali hazırda 62.912 engelli kontenjanının 48.947 doldurulmuş boş kalan 13.967 kontenjan.

El insaf biraz elinizi vicdanınıza koyun ve ülkede kaos yaratmaya çalışanların maşası olmayın!

Kaos mu? Ülke zaten kaosun içinde. Ama nedense kimse bunu dillendirmiyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

cicikıs

arkadaşım bizler hakkımız olanı almak için toplanıyoruz hiçbir şekilde hiçbir yere zararımız vb şeyler olmaz sadece kadro için

Şuan malatya da olmam elimi kolumu bağlıyor. Eğer burda da organize olunacaksa katılırım. Olur yada olmaz ama sesimizi çıkarmalıyız.

bimere veya cumhurbaşkanlığına yazmak hiçbir işe yaramıyor yazdığın yazıyı direkt şikayet ettiğin kuruma gönderiyorlar ya da kurum ismini gören sistem otomatik olarak gönderiyor 8 milyon engelli birden yazsak hiçbir soruna hiçbir çözüm bulamayacağız eskiden şikayet mektuplarının çoğaldığını gören kurum görevlisi ortada bir sorun olduğunu düşünüp belki geçte olsa soruna çözüm bulunmasını sağlıyordu internet kolaylık gibi görünse de yazdıklarımız havaya gidiyor yürüyüş konusuna gelince biz engellilerin zaten ulaşımı sorunu dağ gibiyken bir de toplanıp yürüyelim demek bize uymuyor ancak Ankara merkezdeki engelliler ve ailelerine elimiz muhtaç Allah onlardan razı olsun İnşallah 100 200 kişi bile olsa sesimizi duyursunlar tüm engellilerin seferber olduğu bir yürüyüş ise ancak derneklerin tüm şehir merkezlerinde aynı gün aynı saatte yürüyüş organize etmesi bizim için en ideali

güzel fikir de burası türkiye işe yarar mı muamma

en azından kamuoyu olusturulur

Maalasef arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama daha önceki eylemlere katılan biri olarak söylüyorum ki internette herkes geliyor umutlanıyorsun ama meydanda olan sayı 50 yi bile bulmuyor o da etki yaratmıyor yapılması gereken derneklerin her ilde aynı gün ve aynı saatte organize eylem planlaması ancak bu şekilde etkili ve katılımın yüksek olacağını düşünüyorum ama ben hiç böyle bir şey daha öncede duymadım şimdi de, olduysa da belki ben kaçırdım..

Çok aç gözlüsünüz 14.000 engelli kadrosu boşsa hemen kadroların dolmasını beklemek saçmalık , sadece kendinizi düşünüyorsunuz..Ben hastalığım yüzünden üniversiteyi yarım bıraktım sınava ilk defa 2018 de gireceğim..Kadrolar bana göre hakkaniyetli dağıtılıyor..

yamtar16

biz kadroların hepsini açsınlar demiyoruz eski alımın altına düşmesin istiyoruz hiç olmassa 5-6 bin olsa her zamanki gibi

yamtar sen bir sınava gir bakalım tercih zamanları gelsin o zaman görüşürüz :)

Bune ya devlet kanunları ilk kendi uygulamalı devletin %4 kanununa göre 20.000 engelli açığını KAPATSIN.... kapatmıyorsa özel sektörden %3 kanununa bir engelli için AYLIK 2.500 tl ceza kesmesin kendi uymadığı kanuna özel sektöre niçin ceza kesiyosun o zaman kişi başı aylık 2.500 tl se 20.000.2500 tl aylık 50.000.000 tl yıllık 600.000.000 tl bir yıllık cezayı ödesin 15 seneyi siz hesaplayın 1 yıllık 600.000.000 .15 sene .....yok böle şey yani eski parayla yıllık 600 trilyon 15 senesi 9 katrilyon öde cezayı engelli maaşı AYLIK 300 tl olmasın artsın

Üst Alt