Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durum bildirir heyet raporu ile özürlü heyet raporu arasında fark var mı?

sevilay07

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu durum kafamı çok karıştırıyor %60 durum bildirir raporum onaylandı ama bazı arkadaşlar ekpss ye girebilmem için özürlü raporu olması lazım diyor yardım lütfen

Durum bildirir raporu geçici rapordur bi işine yaramaz.

Slm arkadaşlar engelli raporunda sadece engelli kimlik x işareti varsa bu raporla vergi indiriminden faydalanabilirmi

ali kurşunlu
Rapor yürürlükteki son yönetmelik esasları doğrultusunda alınmışsa (son yönetmelik tarihi 30.03.2013) evet vergi indirimi için de geçerli kabul edilir.

Nasıl yani ben başvururken ekpss için olduğunu belirttim bana durum belirtir hayat boyu rapor çıkarılmış bununla başvuru yapamam mı?

Son düzenleme:
Durum bildirir raporu bilgilendirme amaçlıdır. Ben emekli olduğum dönemde tekrar kurum hastaneye sevk ettiğinde durum bildirir raporu istemişlerdi. Aslında rapordan farkı yoktur ama işlev olarak bilgi amaçlıdır.

Şimdi benden o raporu istediklerinde baya araştırdım. Bildiğim kadarıyla o raporu elden vermezler direk kurula gönderiyorlar. Ben zorla fotokopisini almıştım.

sorun almak değil ki ben yeni heyete girip aldım zaten

peki arkadaşlar bildiğiniz üzere geçen hafta %60 durum bildirir heyet raporu aldım.ama arkadaşlar ekpss ye girebilmem için özürlü raporu almam gerektiğini söylediler bu raporu özürlü raporuna çevirebilirmiyim bunu için ne yapmam lazım ?

sevilay07 durum bildirir raporu ile engelli raporu farklıdır. sizin dediğiniz gibi bişey olamaz. engelli raporu almak için yeniden hastaneye müracaat etmelisiniz.

Üst Alt