Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DPB yerleştirilenlerin listesini yerleştirildiğimiz kuruma gönderecek mi?

Prens Ernak

Yasaklı Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, Savunma Sanayi Müsteşarlığına yerleştirildim, , yerleştirildiğim kurum bize yerleştirilenlerin listesi gelecek dedi,Devlet Personel Başkanlığı yerleştirilenlerin listesini yerleştirildiğimiz kuruma gönderecek mi?

gönderdiler bile. bugün itibariyle

NETBUS

Netbus kesin mi gönderdikleri kurumu aradım bizim sistemde görünmüyor dedi ve istenen belgeleri bile açıklamadılar.diyanet isleri baskanligi

Daha anca açıklarlar. Sabretmek gerekiyor, hemen yarın başla diyecekleri bir durum yok ortada. En az 1 ay zaten her kurum için. O nedenle önce onlara liste gelecekmiş, sonra istenen evrakların tebligatı gönderilecekmiş(telefonla da bilgi veriyorlar ama daha yazı gelmemiş ekstra birşey olursa diye net konuşmuyorlar), sonra da atanılan ilçe, kurum vs. başvurulabilecek son tarihleri ile birlikte bildirilir.

Ben kamu hastanelerine kura işe arandım kurumu aradım kurumun internet sitesinde 2-3 hafta içerisinde evrak listesi yayınlanacakmış daha sonra o evrakları tamamlayıp kuruma verecekmişiz ve 1 ay sonra yerleştirme yapılacakmış bilgisi olan arkadaşlar teyit edebilirim bunu.
Ayrıca ben hala inanamıyorum atandığıma kura ile sonuç baktığımda
Kurum kodu tercih sırası bide kurum ismi ve Manisa tüm ilçeler yazmakta yanlış bişey yok delimi atandım yani

ben telefonla konuştum yazı geldi pazartesi başla dediler. tebligat içinse gelince burada imza atarsın, tebligata gerek yok dediler. evrakları ogün söyleyeceklermiş. zaten belli evraklar, sınav sonuç belgesi atanma belgesi, diploma, savcılıktan temiz kağıdı, ikamet kağıdı sağlık raporu. bunları hazırlayın elinizde olsun.

Valla senin atandığın kurum supermis sen gel yeter diyo

diyanet işleri ile perşembe günü görüştüm biz illere bugün yazı yazıyoruz yarın (cuma) ellerinde olur pazartesi atandığınız ili arayıp bilgi alabilirsiniz dediler bakalım hayırlısı

ahmet_25 kocaelinde kiralık ev için onerebilecegin semt neresi ulaşım kolay mi çocuğum için onerebilecegin özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi var mi?

diyanet işleri ile perşembe günü görüştüm biz illere bugün yazı yazıyoruz yarın (cuma) ellerinde olur pazartesi atandığınız ili arayıp bilgi alabilirsiniz dediler bakalım hayırlısı

Demekki her tlf acan memur baska bisey soyluyo banada sisteme adiniz dusmedi daha sonra atandiginiz yeri arayin diyor.Kocaelinde onerebilecegin cebimizi çok yakmayan ama merkeze yakin bi yer var mi? Birde benim çocuğum özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine gidiyor tavsiye edebileceğini kurum var mi?

Bu sabah aradım niğde il milli eğitim müdürlüğünü, daha kararnameler gelmedi dediler.. gelince bilgi vereceklermiş..

Üst Alt